Een veilige inboedelverzekering, ook tijdens je vakantie

Inspiratie tijd: 2 minuten

 Tropische temperaturen trekken over Nederland. Heerlijk deze zomerperiode! Dat betekent dat er veel mensen tussenuit gaan, dagjes uit plannen of heerlijk thuis genieten. Misschien ben je al op vakantie geweest of heb je nog plannen? Het is in ieder geval altijd een goed idee om verzekerd te zijn. In deze blog lees je daarom meer hierover!

Worst case scenario

Je moet er niet aan denken dat je na een heerlijk ontspannen vakantie thuis komt en er is ingebroken. Alles staat op zijn kop en al jouw persoonlijke spullen zijn weg. Helaas is dit realiteit en worden hier veel mensen mee geconfronteerd. Zo kan dit voor veel gedoe zorgen, want wat nou als je tablet gestolen is? Of je splinternieuwe computer?

Gerust op vakantie gaan

Je ziet jezelf al helemaal op het strand liggen, in de bergen wandelen of heerlijk relaxen op een boot. Maar voordat je kunt gaan moeten er nog een aantal dingen worden geregeld. Je denkt natuurlijk gelijk aan eventuele huisdieren die opvang moeten hebben, koffers die ingepakt moeten worden, maar vergeet vooral ook niet de inboedelverzekering! Want stel je voor je bent op vakantie en er wordt ingebroken in jouw huis? Dan wil je toch niets liever dan dat je je geen zorgen hoeft te maken? Toen ik onlangs op vakantie ging zocht ik naar een goede inboedelverzekering en kwam ik via via terecht bij Centraal Beheer. Zij bieden net dat beetje extra… Niet alleen als je onderweg bent, maar dus ook voor thuis! Uiteraard voorkom je zo niet diefstal, schade of brand, maar je weet in ieder geval dat alles goed geregeld wordt, mocht het toch gebeuren.

Hierbij daarom een aantal handige tips om diefstal te voorkomen!

  1. Bewaar niet te veel contant geld in huis.
  2. Laat altijd een lichtje branden.
  3. Leg kostbare apparatuur goed weg (computer, iPad, mobiel).
  4. Vermeld niet op social media dat je op vakantie gaat.
  5. Vraag je buren af en toe te willen kijken of alles er nog goed bij staat.

Alles onder één dak

Maar waarom zou je kiezen voor Centraal Beheer? Dit heb ik al voor jou uitgezocht! Zij bieden goede verzekeringen tegen een aantrekkelijke prijs en hoe makkelijk is het als je alles onder kan brengen bij één verzekeraar. Denk daarom altijd eerst goed na over wat jij belangrijk vind in een verzekering. Het prettige vond ik dat ze allereerst een overzichtelijke site hebben. Alles staat duidelijk weergegeven, maar mocht je toch nog vragen hebben kun je makkelijk contact opnemen op verschillende manieren. Daarnaast heb ik gekozen voor Centraal Beheer, omdat toen ik nog vragen had zij mij hierin erg hebben ondersteund. Duidelijk, overzichtelijk én transparant. Voor mij was het direct duidelijk! 😉

Wil jij ook met een gerust hart op vakantie gaan? Neem dan gerust een kijkje op de site van Centraal Beheer! Liefs, Larissa.

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Zwart, wit, hout … én een kat

Gevraagd worden als gastblogger bij Furnlovers. Hoe leuk is dat? Dit wordt mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *