Een schommel in huis?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je het interieur een beetje zat en wil je graag iets nieuws, iets geks en iets uniek in huis? Dan hebben wij het voor jouw gevonden! Wat dacht je van een schommel in huis? Een schommel is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook leuk voor jou! Een schommel brengt vreugde en plezier maar het kan ook een plek zijn waar je even tot rust kunt komen.

Op de kinderkamer wordt de schommel al langere tijd gespot, maar we zien het steeds vaker terug komen in de woon of slaapkamer. Let erop dat het plafond waaraan je hem bevestig stevig genoeg is zodat je niet ineens op de grond beland. Tevens is het slim om rekening te houden met de swing, dus hoe uitbundig je heen en weer wilt schommelen. Zo voorkom je dat je niet ineens tegen de bank aan botst.

Maar even serieus, hoe fijn is het om te kunnen schommelen in je eigen woonkamer? Zie je jezelf al gaan? ‘Schat, moest jij niet ergens naar toe vanavond??’ ;)…


Credits: Paulina Arcklin

Daarnaast geeft het een speels effect aan je interieur. Je zet er een statement neer en het zegt ook iets over jezelf als persoon en je eigen unieke karakter. Houd rekening met de ruimte die je hebt en voeg een schommel alleen toe wanneer het ook écht past en je er écht van kunt genieten. Een schommel zonder zwier effect is géén schommel maar enkel een houten plankje die toevallig aan het plafond hangt. Oftewel: dat geeft een gek gezicht.

Maar beschik jij over de ruimte en dacht jij altijd al van deze kale lege hoek: wat moet ik ermee? Hierbij dé tip! Zacht vachtje erop, vloerkleed eronder: AF! Schommelen en ontstressen maar!


Credits: Karwei


Credits: Jellina Detmar

En ook de welbekende rekstok ringen zijn een to go in het interieur!

Wat vind jij van een schommel in huis? Laat het mij weten! Liefs, Jet Hendriks.

 


 

Comments

comments

Written By
More from Jet Henderiks

De vensterbank

Regelmatig ga ik een blokje om met de hond. En wat me...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *