Een review van de Amfa4000

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een waterontharder: heb je daar al eens van gehoord? Wellicht heb je onze eerdere blogs hierover al gelezen! Ik wilde zelf graag ontdekken hoe de Amfa4000 in mijn huis werkt en wat de voordelen hiervan zijn. Ik vertel het je allemaal in deze blog!

Een droge huid?

Allereerst: ik kan erg genieten van lang douchen of heerlijk in bad zitten. Alleen elke keer als ik uit de douche kwam, merkte ik dat mijn huid erg droog was. Ik kreeg vaak last van jeuk, maar zocht hier niet veel achter. Ik dacht dat het met wat crème wel weg zou gaan… niet dus! Op dat moment had ik totaal niet door dat dit het gevolg kon zijn van hard water. Na wat research kwam ik uit bij de waterontharder oftewel: de Amfa4000. 

De Amfa4000  

De Amfa4000 is een waterontharder dat ervoor zorgt dat het water zacht wordt. Er wordt gezorgd dat de kalk verbinding niet meer tot stand komt. Hierdoor ontstaat er geen kalk meer in bijvoorbeeld de waterkoker, douchekop, kraan etc. Ik las al veel op internet hierover, maar wilde zelf ontdekken hoe dit in mijn huis zou zijn.

Voordelen

Online kwam ik veel goede reviews tegen en ook heel wat voordelen. Dit zette mij zeker aan het denken en vandaar dat ik besloot een eigen Amfa4000 in mijn huis te nemen. Ik merkte direct veel verschil! Hieronder heb ik een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Bespaart meer dan 20% energie;
  • Betere smaak van koffie, thee en water;
  • Geen droge huid meer na het douchen (ideaal voor mij);
  • Huishoudtoestellen gaan langer mee.

Schone badkamer

De badkamer is een plek waar je je verzorgt en ik vind daarom dat dit een schone en opgeruimde plek moet zijn. Ik bleef vaak poetsen, maar kreeg de kalk niet van de kraan en douchekop af. Ik heb dit een tijdje zo gelaten, maar ik merkte direct verschil toen ik de Amfa4000 in huis had. De kalk verdween en tot op de dag van vandaag heb ik geen kalk meer gezien! 

Duurzaam 

Met de Amfa4000 gaan de producten, zoals het koffiezetapparaat en de waterkoker langer mee. Dit is erg duurzaam en is ook nog eens handig voor je portemonnee. Win-win situatie! 

Waterontharder in jouw huis?

Ik kan mij voorstellen dat je een aantal vragen hebt als jij overweegt de Amfa4000 in jouw interieur te nemen. Past dit ook in mijn huis? Is het makkelijk te installeren? Hoelang heb je garantie? Etc, etc, etc. Op de website van Waterontharder krijg je hier allemaal antwoord op. 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de waterontharder en ik had de Amfa4000 veel eerder moeten aanschaffen (altijd achteraf hé ;-))). Wil je meer inspiratie? Volg de Waterontharder ook op Instagram! Liefs. 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Citytrip Arnhem: interieur inspiratie!

Op zich ken ik Arnhem redelijk goed, er zitten voor mij een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *