Een origineel cadeau? Een rood kleed!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het blijft lastig, een origineel cadeau geven… Denk bijvoorbeeld aan afgelopen Valentijnsdag, maar je zult het ook wel herkennen voor op een verjaardag of andere gelegenheid. Elke keer bloemen of een geurtje wordt ook een beetje saai. Kies daarom voor iets originelers, zoals een prachtig vloerkleed. Ik vertel je er meer over!

De standaard cadeaus

Zoals ik al zei is origineel blijven soms niet heel makkelijk als het aankomt op het verzinnen van een cadeau. Het krijgen of geven van een bos rozen is natuurlijk leuk voor op Valentijnsdag, maar soms wil je het gewoon een keer anders aanpakken. Dat geldt natuurlijk ook voor een cadeau aan bijvoorbeeld een goede vriendin. Die fles wijn die je haar geeft en vervolgens samen op drinkt, wordt ook een beetje standaard. Tijd voor iets nieuws!

roses

Liefde voor interieur

Veel vrouwen (en mannen trouwens ook!) hebben een grote liefde voor interieur. Daarom is het leuk om de jarige, je valentijn of jezelf echt eens te verwennen en iets voor het interieur te kopen! Zo kun je elke dag blijven genieten van het speciale cadeau. 🙂

red
Bron

Rood, roder, roodst

Toen ik opzoek ging naar een origineel cadeau kwam ik bij Sukhi rode kleden tegen. Een rood kleed is echt een eyecatcher voor in huis. Het maakt je interieur kleurrijk en speels. Ik laat jullie mijn aanraders zien!

Aanraders

Sukhi heeft verschillende leuke kleden die in het rood beschikbaar zijn. Het hoeft zeker niet per se alleen voor Valentijn, want rood staat gewoon erg mooi in een interieur. De eerste is dit mooie rode patchwork kleed met een vintage look.

kleed

Mijn tweede aanrader is dit ronde bolletjeskleed. Door de diep rode kleur valt het kleed extra goed op in je interieur. Ook beschikbaar in een rechthoekige vorm!

kleedd

Mijn laatste aanrader is het vilten blaadjes kleed. De structuur van het kleed viel me gelijk op, mijn persoonlijke favoriet!

klled

Hoe te combineren

Rood is natuurlijk een erg opvallende kleur, dus niet altijd even makkelijk om te combineren. Als je niet van een te druk interieur houdt, dan raden wij aan om deze bijvoorbeeld in een rustige setting te leggen. Hierdoor springt het kleed er echt uit en blijft de rest rustig. Hou je juist van veel kleur? Dan is het leuk om deze bijvoorbeeld te combineren met een felgekleurde fauteuil.

kleeed

Welk kleed is jouw favoriet? Ik ben benieuwd! Liefs, Numai.
Dit is een gesponsord bericht

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ik heb zo’n groot woon-geluk!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn nieuwste blog. Ik vertel...
Read More

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *