Een opgeruimde start van het nieuwe jaar

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een nieuw jaar biedt altijd volop nieuwe kansen en mogelijkheden! Zo ook voor mij. In het nieuwe jaar mag ik beginnen als gastblogger bij Furnlovers, superleuk! Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Lisa, 23 jaar en gek op alles wat met interieur én schrijven te maken heeft. Bloggen past daar dus perfect bij!

Waar ik wat minder gek op ben is opruimen, maar wat moet dat moet en daarom probeer ik het dan maar zo leuk mogelijk te maken. Zeker aan het begin van het nieuwe jaar ga ik overal het liefst flink met de bezem door; echt een frisse start. Daarom deel ik in mijn eerste blog de fijnste opbergers. Zo kun je opgeruimd aan het nieuwe jaar beginnen.

Kleine opbergers
opberger-2

Opbergdozen, bij mij zijn ze niet aan te slepen. Iedere keer vraag ik me opnieuw af hoe ik ze altijd zo snel weer vol heb. Alle accessoires die ik even niet gebruik, stop ik erin. Zo is alles netjes opgeruimd, maar heb ik wel een aantal leuke opbergers die als accessoires dienen. Met een ouderwetse lettertang -die tegenwoordig gewoon weer helemaal hip zijn- maak je gemakkelijk labels zodat je in een oogopslag kunt ziet wat je waarin hebt gestopt, wel zo handig.

Mooie mand
opberger-1

Tijdschriften, plaids, kussens en zelfs sleutels; alles stop ik erin. Manden zijn perfecte opbergers voor allerlei losse rommels. Naast de bank voor een stapel tijdschriften of plaids en op de eettafel voor je sleutels en de post. Ook weer multifunctioneel, want je bergt er niet alleen gemakkelijk alles in op, maar ze staan ook nog eens leuk.

Grote kast
opberger-3

Gemak dient de mens. Een grote kast is ideaal om alles wat je uit het zicht wil hebben in op te bergen. Deur dicht en je bent meteen van je rommel af. Mijn favoriet? Een mooie vitrinekast met onderin een paar dichte deurtjes. Zo heb je zowel ruimte voor het decoreren van je mooiste accessoires als voor het opruimen van alles wat je even niet nodig hebt.

Beeld: Lisa Achterkamp, house doctoronlydecolove, vtwonen, hk living

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Speelgoed en interieur matchen

Met kinderen over de vloer ontkom je er niet aan… speelgoed. Helaas...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *