Een nieuwe tafel… Waar let je op?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De eettafel: een plek waar je vaak zit! Niet alleen om te eten, maar misschien ook wel om te werken of voor je kinderen een plek waar ze kunnen knutselen. Zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken. Waar let je nou eigenlijk op bij het kiezen van een (eet)tafel? In deze blog geef ik je een aantal tips én laat ik je wat mooie voorbeelden zien.

Tafel kiezen?

Wanneer je een tafel koopt zijn er een paar factoren die bepalend zijn. Wil je een nieuwe tafel kopen voor bijvoorbeeld een nieuw huis? Of moet het een oude tafel vervangen? Bij beide situaties moet je (uiteraard) goed naar de afmetingen en de beschikbare ruimte kijken. Bij de tweede situatie is het ook slim om te kijken naar wat je niet meer aanspreekt in je huidige tafel. Vind je het materiaal, de vorm, het onderstel of iets anders niet meer mooi? Dan weet je dat je dus direct welke soort tafel(s) je in ieder geval niet moet aanschaffen! Zo maak je het voor jezelf een stuk makkelijker!

Oké, en nu verder…

Als het goed is heb je nu beetje een beeld in je hoofd van wat je wel en niet wil. Er zijn ontzettend veel woonwinkels waar je veel tafels kunt vinden. Voor extra kennis, service en vakmanschap is het echter slim om naar een specialist te gaan! Iemand die oprecht gespecialiseerd is in tafels. Tafelstore.nl is een goed voorbeeld. De naam zegt het eigenlijk al: bij hen kun je o.a. terecht voor tafels!. 😉 Naast het grote aanbod aan tafels, hebben ze ook stoelen in hun assortiment. Wel zo gemakkelijk, want zo kun je gewoon bij één iemand terecht voor de eetkamer.

Tafelstore.nl

Het assortiment van Tafelstore.nl bestaat dus uit tafels, maar niet zomaar tafels. Het zijn zelfgemaakte tafels in allerlei soorten en maten. Echte ambachtelijk gemaakte tafels van eikenhout, hardhout en steigerhout. Bij Tafelstore.nl kun je terecht voor zowel binnen als buiten tafels. Bij de binnentafels kun je voornamelijk denken eettafels en bijzettafels. De buitentafels zijn gemaakt voor verschillende weersomstandigheden. Dus don’t worry: de tafels kunnen wel wat hebben! Dit komt ook doordat het team van Tafelstore.nl veel kennis heeft over de juiste materialen en zij zullen daarin dan ook altijd advies in geven.

En, mocht je op zakelijk gebied op zoek zijn naar nieuwe tafels voor bijvoorbeeld je kantoor? Ook daarvoor kun je terecht bij Tafelstore.nl.

Op maat!

Doordat de meeste tafels uit hun eigen assortiment komt en zij die zelf maken, is het mogelijk om tafels op maat te laten maken. Het is dus mogelijk om lengte, breedte en hoogte aan te passen aan jouw ruimte!

Robusto RVS steigerhouten tafel

Sommige tafels van Tafelstore.nl zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Dat geldt ook voor de ‘Robusto RVS steigerhout tafel’. Het onderstel en het frame van deze tafel zijn gemaakt van RVS en daardoor ook geschikt voor buiten. Een tafel met een mooi, strak design waar je alle kanten mee op kunt! Een aanrader!

schermafbeelding-2016-09-02-om-13-39-54

schermafbeelding-2016-09-02-om-13-40-10

Je kunt verschillende opties kiezen voor de afwerkingen:

schermafbeelding-2016-09-02-om-13-40-03

Davos steigerhouten tafel

Een ander mooi voorbeeld is de ‘Davos’. Ook bij deze tafel kun je kiezen voor de verschillende afwerkingen. Daarnaast kun je kiezen voor een zwart, wit of stalen onderstel.

schermafbeelding-2016-09-02-om-14-24-07

Wat is jouw favoriet? En heb jij nog tips voor anderen die een nieuwe tafel willen kopen? Laat het ons weten! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Intens & Robuust bij Henders & Hazel

Intens en robuust? Bij Henders & Hazel kwam ik het tegen. In...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *