Een nieuwe slaapkamer: waar begin je?!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Voor mij is een slaapkamer een plek waar je je zelf kan zijn, dat is jouw ruimte. Dus jouw ruimte moet ook jouw stijl hebben. Ik ben de laatste tijd helemaal gek op de kleuren wit, grijs en oud roze, en laat dat nou net de kleuren zijn die nu hip zijn! De kleuren wit en grijs zijn neutrale kleuren, waardoor je altijd kleur kan toevoegen en zo je kamer elke keer een andere uitstraling geeft.

Larah
Foto: Sabrina Rothe / Source: http://www.anne-beckwilm.de/

Door wit als je basiskleur te nemen kan je altijd verschillende kleuren toevoegen aan je kamer omdat wit met alles kan combineren! Ik zelf ben echt een persoon die om de zoveel tijd alles om mijn heen wil veranderen dus dat is een goeie optie voor mij.

Je bed is natuurlijk een belangrijk meubelstuk in je kamer, je slaapt erop, je kijkt films, je relaxed met je vrienden, ik vind dit bed van fonQ heel mooi wit en simpel. Je wilt natuurlijk ook dat die er leuk uit ziet. Leuke kussens met verschillende kleuren of printjes op je bed zijn altijd leuke accessoires, zo kan je in een handomdraai je kamer op vrolijken. Ik vind dit kussen van vtwonen super cute en de kleuren koper en grijs gaan heel goed samen!

In je slaapkamer hoort natuurlijk niet alleen een bed. Je hebt ook kleren die je ergens kwijt moet dus een kledingkast hoort er natuurlijk ook bij! Ik match mijn meubels altijd met elkaar, dus als ik een wit bed heb wil ik ook een witte kledingkast en nachtkastje(s).

5eb9589da945531b85a2a7ce30d0d138
Pop Sugar

Omdat ik best een ‘meisje meisje’ ben ontbreekt een make-up tafel niet aan mijn kamer. Ik vind dat een leuke klassieke kaptafel je kamer afmaakt. Deze make-up tafel van Home24 is klassiek, heeft een spiegel en een bijpassend krukje!

Schermafbeelding 2016-06-22 om 15.04.11

Last, but not least: leuke accessoires om je kamer helemaal af te maken! Ik ben fan van accessoires waar je ook gebruik van kunt maken. Er zijn veel leuke manieren waarop je je sieraden kan organiseren, maar een sieradenboom bijv. van vtwonen vind ik toch een van de leukste manieren het ziet er en leuk uit en het is overzichtelijk.

Ik ben erg benieuwd hoe jullie je kamer inrichten en wat jullie belangrijk vinden!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Souvenirs met een verhaal

Afgelopen zomer had ik het geluk dat ik met een vriendinnetje een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *