Een nieuw soort canvas?!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je leest het goed: een nieuw soort canvas. “Maar hoe dan?” zul je misschien denken… Ik zal je in deze blog uitleggen wat ik er precies mee bedoel! Het is namelijk super handig en leuk voor je interieur. Misschien is het voor jou wel dé oplossing. Lees je mee?

Verwisselbare doeken

De ‘gewone’ canvas kennen we allemaal wel. Leuk voor op de muur, om het net wat meer op te vrolijken. Maar het nadeel hiervan is dat je na een tijdje bent uitgekeken op het canvas. En wat doe je dan? Kies daarom voor een verwisselbaar doek. Op deze manier kun je de ene keer kiezen voor een vrolijk, kleurrijk doek en de andere keer voor een wat rustigere uitstraling. Het is maar net wat jij wil! De doeken die je niet wil ophangen, kun je gewoon opvouwen en opbergen.

Wallstars

Voor dit concept kun je terecht bij Wallstars. Op hun website hebben ze een erg duidelijk filmpje met daarin uitleg hoe het precies werkt. Zo heb je er direct een beeld bij (vind ik altijd fijn ;-)). En, wat helemaal ideaal is? Alle fotografen zijn door een selectieprocedure gegaan. Jij hebt dus altijd de beste kwaliteit foto’s. Want als het iets is waar ik een hekel aan heb… zijn het wel onscherpe, kleine foto’s. Am I right?!Maar ook de kwaliteit van het materiaal is uitstekend en het ophangsysteem is eenvoudig.

Ben je op zoek naar een groot doek? De gemiddelde maat die ze hebben is al groot: zo’n 150x100cm. Dat is wel zo mooi: een mooie eye-catcher op een muur! Dus niet een te klein schilderijtje op een te grote muur. Maar ze kunnen ook 6 meter grote doeken maken voor over je hele wand!”.

Van natuur, kunst tot steden en veel meer!

Om je een idee te geven van de mogelijke foto’s, zal ik je een aantal van mijn favorieten laten zien.

Ben je gek op New York? Dan is dit écht een aanrader: a cloudy morning in NY.

SONY DSC

Liever de natuur opzoeken? Geen probleem! Prachtig!

A deciduous tre in coniferous forest

Daarnaast zijn er veel meer mogelijkheden! Pick your favourite!

THE-JUMP

Girl-next-door

Welke zou jij kiezen? Nieuwsgierig naar meer? Neem dan eens een kijkje bij Wallstars! Er is namelijk nog veel meer. Liefs, Mariëlle.

WS_MG_4368

WS_MG_6223

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Makeover resultaat Kim van ALBOE.nl

Hoi hoi! Eindelijk is het zo ver: het resultaat van de officemakeover...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *