Een mooie eyecatcher in jouw huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vind je dat jouw interieur nog wat mist? Kijk dan eens goed waar je wát mist. Het klinkt misschien nog een beetje vaag, maar na het lezen van deze blog weet ik zeker dat het helemaal duidelijk is en dat je misschien al wel weet wat je moet toevoegen aan jouw huis.

Balans

In een interieur gaat het natuurlijk allemaal om balans. De meubels, woonaccessoires, kleuren, materialen: alles moet bij elkaar passen en in balans zijn. Voeg je een te drukke kleur toe wat totaal niet matcht met de rest, dan zal dit al snel rommelig ogen. Bepaal dus voor jezelf wat die balans moet zijn. Waar ga jij op letten? Misschien weet je van jezelf dat je te druk bent met je kleurgebruik of juist met te veel verschillende interieurstijlen in één huis… ga zo maar door.

Vernieuw, verbouw… Fris op!

Laatst vertelde Lisa in haar blog ook al over een nieuw jaar tegemoet gaan in een opgeruimd huis. Soms schiet dat er nog wel eens bij in. Dat merk ik zelf ook. Bepaalde dingen in je interieur waar je tegenaan loopt laat je al snel liggen, door de drukte op je werk, de kids of iets anders. Terwijl je het misschien wel snel opgelost kunt hebben. Vernieuw, verbouw… fris op! Tijd voor iets nieuws? Of wil je liever verbouwen? Talloze mogelijkheden zijn er te bedenken. Als het maar bij jou en je huis past.

Sfeer, sfeer en nog eens sfeer

Sfeer is ontzettend belangrijk. Ik vind dat het je interieur enorm versterkt. Een paar gezellige kaarsen, kussens of iets anders. Ik kwam een aantal dingen tegen bij vidaXL die ik maar al te graag met je deel. 😉

Muurdecoratie

Muurdecoratie is altijd een goed idee. Een kale muur zorgt al gelijk voor minder gezelligheid. Dat wil je voorkomen! Bij vidaXL vind je veel verschillende canvasdoeken die bestaan uit meerdere stukken.

schermafbeelding-2017-01-09-om-10-18-25

Bijzettafels

Bijzettafels zorgen voor wat opvulling in je woonkamer en daarnaast is het ook erg praktisch. Je kunt het tafeltje er makkelijk bijzetten als je visite hebt bijvoorbeeld. Deze onderstaande tafel vind ik erg mooi! Vooral door de betonnen look. Hierdoor vind ik het een echte eyecatcher!

LET OP: Ik zag dat deze tafel bijna is uitverkocht!

schermafbeelding-2017-01-09-om-10-25-21

Vintage

Tegenwoordig zien we de vintage stijl super vaak voorbij komen. Niet zo gek ook… want het geeft een unieke uitstraling aan je interieur én het trekt al gauw de aandacht van mensen. Het is toch een keer iets anders dan normaal. Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande vintage koffers? Love it!

schermafbeelding-2017-01-09-om-10-29-22
Of wat dacht je van deze mooie wereldbol?

schermafbeelding-2017-01-09-om-10-36-51

Wat is voor jouw een eyecatcher? Moet dit iets unieks, grootst of geks zijn? Voor iedereen kan dit weer iets anders betekenen! Een eyecatcher zorgt ervoor dat het persoonlijk is en bij jouw huis past. Mocht je nog meer inspiratie willen, neem dan eens een kijkje bij vidaXL.

Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: de 5 leukste meubels van Xenos

Het is altijd leuk om meubels te scoren voor een goedkoop prijsje. Daarom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *