Een moderne slaapkamer compleet bestellen? Het kan!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het kan voorkomen dat je uitgekeken bent op je huidige slaapkamerinterieur of dat je gaat verhuizen. Niets is zo fijn als het opnieuw inrichten van je slaapkamer. Slaapkamerinterieur is er in veel verschillende soorten, je kunt online gaan zoeken naar een nieuwe kledingkast en in een andere webshop een bed kopen. Maar wil je niet veel liever een aansluitende stijl waarmee je direct in één keer klaar bent? 

Een complete slaapkamer kopen is dan de ideale optie! Wist je bijvoorbeeld dat je voor hele leuke prijzen al een complete slaapkamer kunt inrichten en waarbij je je niet druk hoeft te maken om de kwaliteit. Een hoogwaardige kwaliteit, waarbij het bed, de kledingkast, nachtkasjes en ladenkasten volledig in dezelfde stijl zijn verwerkt. Meer dan 10 volledige slaapkamers in ons huidige aanbod varierend in stijl, waaronder landelijk, industrieel, strak/modern of casual.

Kies zelf je formaten!

Nu denk je vast, heb ik zelf wel speelruimte om de formaten van bijvoorbeeld mijn bed of kledingkast zelf te kiezen? Dankzij de handige interieurtool selecteer je direct jouw gewenste formaten en kun je jouw complete slaapkamer volledig naar eigen wens samenstellen. 

Kies het formaat van je kledingkast

Per complete slaapkamer zijn er verschillende formaten van kledingkasten beschikbaar. De ene collectie maakt gebruik van een zweefdeurkast en de andere over een grote draaideurkast. Kies zelf de breedte en het aantal deuren en ontvang tegen een mooi meerprijsje een grotere kledingkast. 

Kies het formaat van je bed

Een tweepersoonsbed kan uitgevoerd worden in 160 of 180 cm breed. Kies zelf welk formaat past bij jouw slaapkamer en kies of je aanvullende accessoires wil, zoals nachtkastjes of opbergladen. 

Een slaapkamer samenstellen voor aantrekkelijke prijzen

Het samenstellen van een complete slaapkamer (bed, kledingkast en nachtkastjes) kan al vanaf € 497 euro! Prijzen verschillen per collectie, echter weet je altijd zeker dat je voor een zeer mooie prijs een volledige collectie kunt aanschaffen. Zo heb je onze complete industriele slaapkamer en landelijke stijl slaapkamers al tussen de 1000 en 1300 euro. 


Wil je graag meer inzicht in de complete collecties, bekijk dan onze complete slaapkamers. Ben je toch liever op zoek naar een losse kledingkast, bed of ladenkast? Dan kun je die uiteraard ook apart bestellen in onze webshop.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Unieke uitstraling creëren in de tuin

Zoals jullie wellicht al weten zijn wij onlangs verhuisd. We wonen nu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *