Een makeover met de verf van Onlineverf.nl!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Zoals jullie weten zijn wij bij Furnlovers gek op makeovers, maar ook bij mij thuis wil ik het liefste elke week een nieuwe kleur op de muur, een nieuw vloerkleed en verander ik de inrichting om een nieuwe look te creëren. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe, mooie kleur die lekker fris moest staan, maar die tegelijkertijd ook warmte uitstraalde. Ik kwam terecht bij Onlineverf.nl en vertel je er graag meer over. Laten we snel beginnen.

Before

Op dit moment heb ik veel planten en groen in huis, superleuk! Maar zoals ik net al zei wil ik het liefste elke week weer iets anders. Ik vind het nu een beetje kil ogen en niet heel sfeervol. Ik woon in een souterrain, dus hele donkere kleuren worden al snel too much. Nu ging ik voor de warmere tinten, zoals roze, terra en oranje. Deze kleuren zie je nu veel in interieurs en vond ik leuk voor de zomer (maar ook voor de herfst en de koudere dagen). 

 

Zoektocht naar de perfecte verf

Het was dus tijd voor een verandering! Ik ging op zoek naar mooie verfkleuren en kwam al snel terecht bij Onlineverf.nl. Het fijne is dat zij alles in één hebben. Je kan daar de mooiste kleuren verf bestellen, maar ook alle benodigdheden die je moet hebben. Ideaal! Ik koos voor de kleur Copper Trail van Histor. Het fijne aan deze verf is dat het enorm dekkend is en snel droogt doordat het een matte verf is. Hierdoor kun je na het verven al snel je meubels weer in de juiste opstelling zetten (of kijk eens naar een nieuwe look). Speel met je meubels om echt een nieuwe uitstraling te creëren. 

Echt zo fijn, de verf kwam netjes aan in een grote doos met daarbij ook alle benodigdheden, zoals afdekzeil, kwast, roller en nog veel meer. Je kunt het eenvoudig bij de verf bestellen. Op die manier weet je zeker dat je niets mist… want niets is zo erg als willen beginnen aan het verven, maar dat je een belangrijk onderdeel mist, haha!

Het resultaat

Jaaa, hier dan eindelijk het resultaat! Ik ben er super blij mee. Het geeft een warme sfeer, maar oogt niet te donker. Deze kleur gecombineerd met houten meubels, zoals een tafeltje, mand en andere accessoires maken dat het echt een knus geheel wordt. Hout is een mooie toevoeging bij deze kleur. Door andere meubels wit te houden, zoals de kast en de poef komt de kleur nóg beter uit. 

Daarnaast is de kleur makkelijk te combineren met andere kleuren die jij in huis hebt. Ook bij een moderne, landelijke, boho of een Scandinavische inrichting staat deze kleur goed. Wil jij een kleine verandering? Kies er dan voor om een kleine muur in huis te schilderen. Of juist een muur in de slaapkamer of in de hal bijvoorbeeld. Kijk eens naar een kleur die goed bij jouw interieur zal staan op de website van Onlineverf.nl. 

Uit je comfortzone

Hier een tip voor alle twijfelaars: gewoon doen! Ben jij altijd aan het nadenken over of een kleur die jij mooi vindt wel goed zal staan, of het niet te donker zal ogen of dat je er snel op bent uitgekeken? Laat dit niet een belemmering zijn, maar kijk juist naar wat jij op dit moment mooi vindt. Mijn motto hierin is: Why regret something you once wanted?

Ik ben super enthousiast over deze kleur. Meer weten over Onlineverf.nl? Neem dan eens een kijkje op de site. Succes met jouw makeover!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eindelijk, droomcadeau voor een interior (design) liefhebber

Je kent het vast wel: wat moet je cadeau geven voor de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *