Een kleine introductie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mijn eerste blogpost voor Furnlovers! Ik ben Valerie, 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Rotterdam centrum. Sinds twee jaar wonen we samen in een klein appartement als echte starters. De eerste twee jaar waren voor het vinden van een gezamenlijke style. Nu wij er eindelijk uit zijn is het tijd om al onze studentenmeubels de deur uit te doen en over te gaan op ‘volwassen’ meubels. Graag wil ik je meenemen en jou aan mijn style laten proeven.

1ste-foto-furnlover-blog

De stijl en kleuren combo

moodboard

De style in ons appartement wil ik beschrijven als een Scandinavische urban jungle. Ik ben gek op plantjes, hout en Scandinavisch meubilair en dat is ook duidelijk terug te zien in het interieur. Nog niet alles in huis valt onder deze categorie but….. we’re getting there.

samensteling-kleuren-combo

Kleuren kiezen waar we het beide mee eens waren was lastig.  En toch zijn we tot een kleurenpalet gekomen. Zwart, wit, grijs, bruin (hout) en groen. Het zijn allemaal hele neutrale of aarde tinten.  Niet te vrouwelijk, niet te mannelijk, gewoon lekker er tussenin.

kleuren-combo

De DIY’s

Als de woonwinkels mijn niet kunnen helpen, is het tijd om te kijken of ik het zelf misschien kan maken. Als je er goed over nadenkt en het op de juiste manier voorbereid moet je er nooit bang  zijn voor een zaag, boor en wat lijn om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Het helpt wel als je ook nog een beetje van klussen houdt, dat maakt alles toch een stuk minder stressvol.

diy-samenstelling

De “little friends”

Ik ben afgestapt van allemaal kleine accessoires aan te schaffen die eigenlijk helemaal geen  functie hebben. Er is toch wel iets van aankleding nodig om het gezellig te maken, dus is mijn keuze is gevallen op planten. Past leuk binnen het kleurenpalet. Daarnaast brengen ze wat leven met zichzelf mee, wat heel prettig is aangezien wij geen toegang hebben tot een buitenruimte.

planten

Zoals ik eerder al zei is dit een beetje proeven aan mijn style. Ik kijk uit naar de toekomst zodat ik gedetailleerder kan ingaan op verschillende onderwerpen.

Until next time!

Liefs,

Val

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

4 DIY’s

Hi allemaal! De afgelopen weken hebben we vier leuke DIY’s gemaakt. Misschien...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *