Een klein beetje kerst ..

Inspiratie tijd: 3 minuten

Tja de winkels ligger er al weer een paar weken vol mee.. kerstspullen! Zelf moest ik er eerst niets van weten, maar nu krijg ik toch een beetje kriebels.. Al dat moois wat in mijn boom kan straks, i want it! Maar wat zijn de trends van dit seizoen? Gaan we voor traditioneel rood met wit? (mij niet gezien) of goud? Na wat onderzoek te hebben gedaan is de trend van dit seizoen oa Scandinavisch. Maar wat houd dit nu precies in? Let me tell you .. Ps. onderaan vind je een leuke DIY!

Simpel en clean

Deze 2 woorden passen wel goed bij de Scandinavische stijl, geen poespas. Veel wit met accenten van hout, zwart, groen en andere natuurlijke materialen. Om een boom in deze stijl te krijgen kun je het beste gaan voor een mooie échte kerstboom. Deze zijn mooi groen en ik durf te wedden dat je ook niet in de Scandinavische landen snel een nepboom zult tegenkomen. De boom zetten we in een rotan mand of juist op de stam.

Nu de inhang, de bomen hangen met deze stijl niet volledig vol. Less is more geld hier eerder, zorg ervoor dat je dus mooie items hebt want deze zullen extra goed uitkomen. Het leuke is dan ook om verschillende items te kiezen, zo houd je het spannend.

Verder is de aankleding in de woonkamer ook subtiel, leg schapenvachten over de bank of stoel voor een warm sfeertje. En met kaarsen in mooie (design) kandelaren maken het sfeertje helemaal compleet. Heb je liever helemaal geen boom in huis? Geen probleem, knip een kleine tak van een dennenboom af en zet deze in een vaas. Super simpel en Scandinavisch! Laat je inspireren door de beelden die ik voor je hebt geselecteerd zodat jij de Scandinavische kerst in huis kan halen dit jaar.

Bron
Bron

 

Bron

DIY

Natuurlijke materialen is dus een go voor in de kerstboom, wat dacht je van leer? Zelf hangers maken is natuurlijk super leuk om te doen dus zocht ik deze hanger voor je uit. Hij is vrij simpel om te maken dus dat is ideaal. Wat hebben we nodig : 5 stroken leer, (3 verschillende lengtes), perforator voor leer, schroevendraaier, touw en Chicago schroeven. Maak als allereerst en elke strookje een gat aan het uiteinde. Leg de strookjes met 1 uiteinde allemaal op elkaar en bevestig dit vast met een Chicago schroef. (deze koop je bij een diy store).  Doe dit ook met de andere kant maar leg hier eerst het touwtje tussen. Zo kun je hem ophangen, hoe mooi is hij?

Bron 
Bron
Bron

Liefs Miranda

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Planten in huis: jouw ticket to the tropics!

Ik hou d’r van: planten! Het geeft je interieur gelijk een warme...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *