Een halmeubel voor jouw hal

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een hal kan soms erg saai zijn, vind je niet?! Misschien mis jij ook wel iets in je hal. De oplossing is heel simpel: een halmeubel! Het zorgt ervoor dat je net wat meer sfeer hebt en het is gewoon een leuke aanvulling! Ik laat je graag een aantal meubels zien voor in de hal.

Welke halmeubel kies jij?

Als je kiest voor een halmeubel, dan kan je het zo groot maken als jij wil. Je kunt kiezen voor een complete set of juist voor iets dat kleiner is. Het is grotendeels afhankelijk van de grootte van jouw hal. Bij sommige hallen kun je zelfs alleen een spiegel of een klein kastje kwijt. Ook dat maakt je hal al een stuk leuker!

In het assortiment van OTTO zijn ontzettend veel halmeubels. Zo hebben ze meerdere driedelige, maar ook vierdelige sets. Maar als je het niet zo uitgebreid wil, hebben ze bijvoorbeeld ook gewoon een spiegel en een tafeltje die bij elkaar passen!

Halmeubels op een rij!

Ik ben erg benieuwd naar welk halmeubel jij zou kiezen voor jouw huis!
Heb je een grote hal? Dan kan je ook veel meer kwijt! Ik zal je meerdere opties laten zien.

Onderstaand halmeubel is een 3-delig set. Er zijn meerdere opties mogelijk qua kleur (wit of zwart) en vervolgens kun je kiezen uit hoogglans, mat en meer.

Liever hout in plaats van wit? Ook dat is mogelijk! Deze set is wat robuuster en persoonlijk mijn favoriet. 🙂

Schermafbeelding 2016-08-17 om 16.26.48

Zoals ik al vertelde, is het ook mogelijk om te kiezen voor een wat simpeler idee. Namelijk een tafeltje en een spiegel. Deze onderstaande set (consoletafeltje en spiegel) heeft een mooie vintagelook wat ik erg leuk vind!

Schermafbeelding 2016-08-17 om 16.32.33

Op zoek naar een halmeubel of een ander meubel? Of gewoonweg nieuwe inspiratie? Neem eens een kijkje bij OTTO! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Meer sfeer in huis met Philips Hue lampen

Waarschijnlijk ken je de Philips Hue lampen al, maar ik besefte me...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *