Een grijze hoekbank: iets voor jou?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Grijs is denk ik toch wel een van de basiskleuren in een interieur. Het is in ieder geval een kleur die je goed kan gebruiken bij verschillende interieurstijlen. Denk aan banken bijvoorbeeld. Een groot meubel, overduidelijk aanwezig en daarom is grijs misschien wel dé perfecte kleur voor jouw woonkamer!

Wat is jouw favoriete kleur?
Heb jij een duidelijke voorkeur voor kleuren? Als ik rondkijk op bijvoorbeeld Instagram zie ik toch wel een duidelijke trend bij meerdere interieurliefhebbers: veel licht, pastel, grijs in combinatie met kleuraccenten. Natuurlijk is er veel meer te vinden, maar dit is wat mij vooral erg aanspreekt. Jou ook?

Banken… Wat past bij jouw woonkamer?
Ik heb het al kort benoemd, maar banken zijn toch echt wel een zichtbare toevoeging aan een interieur. Daarnaast wil je het liefst er ook een tijdje mee vooruit! Ik wel in ieder geval 😉 Door te kiezen voor de juiste kleur en vorm weet je zeker dat je er even mee vooruit kan. Kijk dus eens goed naar de vorm van je woonkamer. Past er een hoekbank? Dan zou ik zeker voor een hoekbank gaan. Het staat zo gezellig en je kan er heerlijk op relaxen, met een thee’tje en genieten na bijvoorbeeld een drukke werkdag!

Hoekbanken: zoveel vormen, afmetingen en kleurcombinaties mogelijk. Daarom licht ik graag drie mooie verschillende banken uit. Ik ben benieuwd welke jou het meeste aanspreekt!

Hoekbank met chaise lounge
Een hoekbank die helemaal grijs is? Kies dan voor deze mooie bank! Hier kan je zeker op relaxen. Zie jij jezelf al zitten?

Otto1

Hoekbank: combinatie grijs en wit
En, wil je dan tóch iets anders… Waarom dan niet kiezen voor iets dat meer opvalt?! Neem bijvoorbeeld onderstaande bank. Like or dislike? Ik ben benieuwd!

Otto3

Of toch iets lichter grijs?
Liever licht? Ik vind deze bank ook een aanrader. Net wat lichter en ook ideaal voor een wat kleinere ruimte.

Otto2

Banken… Vind je het toch nog lastig om te kiezen? Of wil je nog meer inspiratie? Bovenstaande grijze hoekbanken zijn van Otto en in hun assortiment vind je er nog veel meer! Ik ben benieuwd naar jouw favoriete bank!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Ook op zoek naar kerstcadeaus?

The best time of the year: kerst! Er komt altijd van alles...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *