Een Geurwolkje toevoegen in jouw interieur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zelf vind ik een frisse geur in huis erg belangrijk. Ik zet vaak mijn ramen overdag open, zodat het lekker kan doorluchten. Ik merkte dat het alsnog best muf rook en ging op zoek naar een oplossing hiervoor. De geurstokjes en spray’s had ik allang geprobeerd, maar ik vond deze geuren vaak te heftig en kreeg al snel last van hoofdpijn. Ik kwam uit bij Geurwolkje en dat is voor mij de ideale oplossing! Ik vertel je graag in deze blog hoe je een Geurwolkje kunt stylen in jouw interieur!

Wat past bij jou?

Er zijn veel verschillende manieren om een vieze geur in huis tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen, wierook, spray etc. Dit zijn meestal de ‘goedkopere’ manieren die je als eerste gaat proberen. Vaak zijn dit heftige geuren en krijgen veel mensen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten door. Ik ging op zoek naar een alternatief en kwam snel uit bij Geurwolkje. We hebben al eerder een review geschreven hierover, maar graag vertel ik er nog wat meer over. 

Geurwolkje

Wellicht heb je er al eens van gehoord of heb je onze vorige blog gelezen. Maar heb je dat nog niet? Dan vertel ik je eerst wat een Geurwolkje is. Een Geurwolkje is namelijk een aroma diffuser. Het is een uniek product door de mooie uitstraling. Daarnaast zijn er verschillende soorten modellen van en op die manier kun je precies een diffuser kiezen die bij jouw interieur past. In het Geurwolkje doe je etherische oliën, zodat het lekker gaat ruiken. Niet zorgt het er alleen voor dat het lekker ruikt, maar ook hebben de oliën allemaal een functie. 

📸 @jooshome

Waar te plaatsen?

Een Geurwolkje vind ik echt een eyecatcher in huis. Vandaar dat het leuk is om de diffuser een mooie plek te geven in jouw interieur. Hieronder heb ik een aantal ruimtes benoemd waar het Geurwolkje helemaal tot zijn recht kan komen in jouw huis.

Keuken

In de keuken wordt voornamelijk lekker gekookt en zijn er vaak geuren die je liever na het eten wilt maskeren. Komt er visite bijvoorbeeld? Of heb jij een open keuken met de woonkamer? Dan is het prettig om in de keuken het geurolkje te plaatsen. Binnen no-time ruikt het heerlijk naar een frisse geur.


📸 @mariellewielheesen

Badkamer

Ik kan uren in bad zitten met een heerlijk leesblad of een Netflix serie. Om echt een spa-gevoel te creëren had ik mijn Geurwolkje neergezet in de badkamer. Wat een goede keus was dat! Je hoort de diffuser zachtjes borrelen en dat maakte het helemaal af. Ook kon ik mijn Geurwolkje op een oranje lichtstand zetten, zo werd het direct gezelliger. 


📸 @mariellewielheesen

Hal

Wanneer je een huis binnenkomt wil je natuurlijk dat het er lekker ruikt. Zet daarom het Geurwolkje in je hal neer. Nog geen plek ervoor? Plaats er een leuk tafeltje of een kist. Zet daar mooie planten op en andere accessoires en maak het mooi af met het Geurwolkje. 

📸 @hoff.van.saar

Salontafel

Ook is de salontafel een handige plek voor je diffuser! Wanneer je lekker op de bank of in een fauteuil aan het relaxen bent ruik je die heerlijke geur van jouw Geurwolkje. Er zijn veel verschillende soorten geuren. Denk bijvoorbeeld aan Lente Bries, Kaneel, Rozemarijn of Pepermunt. Zoveel verschillende soorten dat er voor ieder wel iets bij zit.

📸 @madeleineshouse72

Ben jij ook zo enthousiast over Geurwolkje? En heb jij er al één in huis? Laat het ons weten in de reacties. Liefs.

Foto’s:

  1. Jolanda @jooshome
  2. Mariëlle @mariellewielheesen
  3. Sarina @hoff.van.saar 
  4. Madeleine @madeleineshouse72

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Posters in je interieur

Vandaag zal ik jullie meer vertellen over hoe je een toffe poster...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *