Een feestje met Vacu Vin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat ik het ontzettend mis om lekker eropuit te gaan voor een heerlijk drankje met vrienden of om naar een feestje te gaan. Helaas moeten we nog even wachten voordat we dat weer kunnen doen, maar gelukkig zijn er ook andere manieren waarop we het thuis net zo gezellig kunnen hebben! Lees je mee om in de feeststemming te komen? 😉

Cocktails

Het is heerlijk om met je vrienden een cocktail op het terras, in de club of op het strand te drinken. Niet alleen lekker, maar ook gezellig. Nu dacht ik… er is vast niet veel voor nodig om deze sfeer zelf neer te zetten! Ik kwam onlangs in aanraking met Vacu Vin en kwam daardoor op het idee om met hun vernieuwde cocktail tools zélf aan de slag te gaan. Gelachen heb ik zeker, want ik ben nogal een kluns, haha! Maar ondanks dat ik wat onhandig ben, kwam ik goed uit de voeten met deze tools. Na wat research en inspiratie opdoen, ben ik begonnen en heb ik heerlijke cocktails gemaakt samen met een vriendin. Ik voelde me even alsof ik zelf achter de bar stond en ik heb weer wat nieuws geleerd, cocktails shaken dus. En al zeg ik het zelf, ik vind dat ik het goed heb gedaan voor een eerste keer. Ik kan het je helaas niet laten proeven, maar ik heb er wel een foto van. 😉 

De tools vind ik stuk voor stuk erg handig. Zo heb je een cocktail muddler waarmee je makkelijk ingrediënten (zoals munt of limoen) maalt. De dop van de muddler is gemaakt van plastic waardoor je ingrediënten direct in het glas kunt kneuzen of malen zonder het te beschadigen. Wat verder niet mag ontbreken is een handige lepel (vooral fijn voor gelaagde cocktails), een double jigger voor het afmeten van de hoeveelheid alcohol en een cocktail strainer (zodat je de cocktail kan filteren). En, zo zijn er nog veel meer handige en praktische middelen die je zeker goed kunt gebruiken bij het maken van jouw cocktail. 

Combineren in je interieur

Naast dat het natuurlijk hele fijne producten zijn staan de items ook nog eens mooi in de keuken! Zet het bijvoorbeeld op een houten plank, zodat het echt opvalt op het aanrecht. Een ander leuk idee is om de cocktail tools in een open vitrinekast te plaatsen. Op die manier staat het ook in het zicht! Combineer het met luxe cocktailglazen en je interieur heeft direct een speciale look. 

Een leuk cadeau

Nadat ik het zelf heb mogen uittesten, kan ik je ook wel zeggen dat het erg leuk is om dit aan iemand cadeau te geven! Je kunt het bijvoorbeeld combineren met een boek met cocktailrecepten, of in combinatie met de juiste ingrediënten voor in een lekkere cocktail. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, een klein pakket of bijvoorbeeld een mand vol met van alles om een mini cocktail-party te houden. Naast dat Vacu Vin leuke cocktail tools heeft, hebben ze ook nog andere toffe producten voor drankjes thuis of onderweg. Bijvoorbeeld een setje kant-en-klare luxe ijsblokjes, die je alleen hoeft in te vriezen en die jouw drankje net wat meer uitstraling geven. Of een heupfles, leuk om cadeau te geven aan je vader of man!

Heb jij al zin in jouw thuis-feestje voor twee met lekkere drankjes? Ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven om zelf een gezellige sfeer te creëren of om leuke cadeaus weg te geven! 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het voorjaar in huis!

Eindelijk! Het is weer langer licht, de zon laat zich weer wat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *