Een bank afgestemd op jouw interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het uitzoeken van een nieuwe bank kan erg lastig zijn. Waar let je op? Wat vind je mooi? En wat staat qua vorm het beste in jouw interieur? Naar mijn zoektocht voor een nieuwe bank kwam ik terecht bij Pronto Wonen. Zij hebben hele mooie banken waar ik je graag meer over vertel!

Persoonlijk comfort

Ik begon met zoeken naar een mooie bank en kwam zoveel leuks tegen. Elke bank die ik zag vond ik mooi, maar niet interessant genoeg. Het waren vaak simpele banken, maar ik was op zoek naar iets speciaals. Een bank die je zelf kunt samenstellen naar jouw eigen wensen bijvoorbeeld. Ik vind het namelijk heerlijk om avondjes op de bank te hangen en zit dan graag lekker comfortabel. Jij toch ook?

Verschillende mogelijkheden

Ik wil jullie graag vertellen over de Mano en Modo banken. Je kunt namelijk helemaal jouw eigen hoek zithoek samen stellen, precies hoe jij het wilt hebben. Iedereen is anders, dus waarom een bank niet? Bij de deze banken kun je kiezen uit 9 verschillende soorten armleuningen, maar ook de hoogte van de leuning bepaal jij zelf. Kijk daarom goed naar wat jij fijn vindt en maak het je zo comfortabel mogelijk.

Bepaal je zithoogte

Een uniek detail is dat je zelf de hoogte, materiaal en de kleur van de poten kunt kiezen. Het staat bijvoorbeeld erg leuk om juist de poten een andere kleur te geven dan de bank. Dit geeft net iets meer contrast dan wanneer je alles in dezelfde kleur hebt. De houten poten MF1 en MF2 die erg mooi staan in een landelijk interieur, zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, beuken, eiken, els, mahonie, grijs, vintage wit, aluminium, koloniaal, wengé, donker-en lichtkersen. Naast de mooie houten poten kun je ook kiezen voor metalen poten, dit is iets robuuster en staat prachtig in een industrieel interieur.

Ga voor het ultieme zitcomfort

Zoals ik al eerder in deze blog zei: maak het je zo comfortabel mogelijk. Wanneer je je eigen bank samenstelt bij Pronto Wonen kun je kiezen uit verschillende soorten vullingen van de bank. Uiteraard kun je kiezen voor de standaard vulling, maar waarom niet een beetje extra luxe? ;’).

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  1. Standaard: Polyether SG35kg/m3.
  2. Medium: Koudschuim HR38kg/m3.
  3. Excellent: Bonellveren + Koudschuim HR35kg,m3.
  4. Supreme: Pocketveren + Viscoschuim (memory foam).

Ik krijg al helemaal zin om een mooie bank samen te stellen! Jij ook? Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de site! Liefs, Larissa.

Comments

comments

Tags from the story
More from Larissa Enderink

Landelijk inrichten

Je huis inrichten blijft een lastig, maar leuk iets! Ga je verhuizen,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *