Dromen, durven, DOEN

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoe vaak dromen wij weg bij de mooiste interieurs die je ziet in een magazine, televisieprogramma, Instagram of Pinterest. Dan denk ik, dat wil ik ook! Prachtige gestylde kamers met mooie stoffen of kleuren. Of gedurfde kleuren zoals bijvoorbeeld een zwarte muur of roze in het interieur. Durf je dat eigenlijk wel?

Waar het op neer komt is eigenlijk gewoon doen! Of laat je adviseren door een interieurstylist als je er zelf niet uit komt of niet weet waar je moet beginnen.

Zwart is altijd een kleur geweest die een grote aantrekkingskracht op mij heeft. Kijk hier eens bij Wendy van Studio Zinnig. Hier zie je dat zwart een stoere maar ook gelijk een chic uitstraling heeft.

(foto: Wendy Studio Zinnig)

Durven is ook out of the box denken. Kijk eens in de badkamer van Jellina Detmar. Een plantenwand in de douchecabine. Prachtig toch? Dit is echt een droombadkamer. Zij heeft deze gemaakt samen met haar man door gewoon te DOEN!

(foto: Jellina Detmar)

Groen is voor mij ook een van de kleuren die ik prachtig vind. In mijn huis vind je veel vergrijsde kleuren groen. Bij Marina van Veel Woongeluk zie je een sprekende kleur groen. Echt een kleur uit de natuur.  In combinatie met vintage items, behang en design helemaal in balans.

(foto: Marina, Veel Woongeluk)

Of durf je de stap te zetten in meer fellere kleuren. Kijk eens bij Zilverblauw. De combinatie van roze en geel. Echt hoe alles zo mooi bij elkaar staat. Ik ben ook zeker groot fan van kleur in huis. Vroeger toen de meiden wat kleiner waren kon ik los met roze in hun kamers. Nu is dat (helaas 😉 niet meer zo).

(foto: Zilverblauw)

Of roze in een zachtere tint bij Ilonka van Plinka Life, prachtig hoe het staat in combinatie met hout en rotan. En ook met andere kleuren. Zo zie je wat een kleur kan doen in het interieur. Het geeft gelijk een vakantiesfeer.

(foto: Plinka life)

Marieke van Gietkunstbymariek schilderde laatst een oude dekenkist in het geel. En kijk eens hoe mooi het past binnen haar interieur. En wat je ziet is dat de kleur geel weer mooi matched bij haar tulpen.

(foto: Gietkunstbymariek)

Kleur, vintage en retro items gaan heel goed samen. Zo ook bij Sabrina van Sabrinavisual in een warm interieur met de kleur oranje. Echt prachtig hoe dit samen werkt. Mooi die verschillende kussens op de bank in combinatie met toffe print op de muur. Het is een kwestie van gewoon DURVEN en DOEN!

(foto: Sabrinavisual)

Ik hoop jullie met deze toffe binnenkijkers te inspireren om meer te gaan doen in het interieur, niet alleen dromen maar ook durven! En vooral DOEN!

Liefs Irene (Noord & Zoet)

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Irene Meerman

Lampentrends

De dagen worden korter, de avonden eerder donker. Lekker de lichtjes en...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *