Do It Yourself (DIY)

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik zie het steeds vaker komen: DIY oftewel Do it Yourself. Ik vind het erg inspirerend om te zien dat steeds meer mensen zelf meubels en accessoires gaan opknappen en er een persoonlijke touch aan geven. Ik vond dat het tijd werd om een keer aandacht te besteden aan Do it Yourself en ging op zoek naar inspiratie. Graag deel ik mijn vondsten met jullie! Misschien kan jij het wel gebruiken voor in jouw huis en doe je ook leuke ideeën op. Lees snel verder…

Do it yourself
Ben jij al bezig met het opknappen en veranderen van meubels en accessoires? Vind je het leuk om oude meubels te kopen en deze vervolgens te veranderen naar iets nieuws? Ik wel! Dagelijks kijk ik op Pinterest voor inspiratie op het gebied van interieur en wonen. Ik ben altijd erg nieuwsgierig wat andere interieurliefhebbers delen en doen. Er is dan ook zoveel inspiratie! Ik kan me uren vermaken. 😉

DIY voor de keuken
Je kan echt voor elke plek in huis wel iets leuks bedenken. Zo kwam ik op Pinterest onderstaande foto tegen. Ik vind het echt super leuk gedaan! Je kan allerlei spullen kwijt die je nodig hebt in de keuken én het zit er nog leuk uit ook! Nikki Kreis van Kreisdesign heeft dit idee bedacht en uitgewerkt.

Foto2

Fotolijstjes met inspirerende teksten en afbeeldingen
Ik zie het steeds vaker voorbij komen dat mensen kiezen voor fotolijstjes met daarin mooie quotes, afbeeldingen en foto’s. Can’t blame them! Ik ben er zelf ook weg van. Je kan dergelijke fotolijsten komen bij veel webshops. Maar, hey, “do it yourself” en je bent een stuk goedkoper uit.

Als je ook nog eens een beetje handig bent met de computer, dan kan je ze ook nog zelf typen en ontwerpen ook. Erg leuk om op een fotoplankje te plaatsen zoals op onderstaande foto.

Foto3

Ben je nog op zoek naar zwarte fotolijstjes zoals hierboven? Kijk dan eens bij Robin Design. Ik kwam daar deze fotolijst tegen. Maar je kan de inhoud natuurlijk zelf veranderen!

cc

Eigenlijk zijn zulke fotolijstjes bij elke woonwinkel wel te krijgen!

Do it yourself: de slaapkamer
Ook voor de slaapkamer kwam ik genoeg tegen! Zoek je nog een nachtkastje? Wat dacht je dan van onderstaand idee als nachtkastje? Verf de helft wit en je krijgt gelijk een ander sfeertje! Dit lijkt me wel wat! De onderstaande foto is het idee van Emily Benziger.

Foto4

Dit krukje kwam ik tegen bij FonQ: de Puhlmann James XL! Deze kan je hier goed voor gebruiken. 

Ik ben erg benieuwd wat jij zelf hebt gemaakt in jouw huis! Laat het me weten en tag Furnlovers via social media!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Nieuwe inspiratie bij Zen Lifestyle

Ben je ook weer toe aan nieuwe inspiratie? Misschien wil je het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *