DIY: Muurhanger

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik ga jullie laten zien hoe je een goedkope muurhanger kunt maken. Ik wilde graag iets aan de muur wat je niet veel ziet, op de poster was ik uitgekeken en had zelf ook al naar doeken/schoolkaarten gekeken. En toen dacht ik misschien kan ik zelf ook wel iets maken.

Wat heb je nodig?

Een theedoek, instant vuller die heb ik gekocht bij de action. Verf naar keuze als je nog wat muurverf of decoratie verf over hebt, je kunt eigenlijk alles wel gebruiken. Kwast, bamboe stokjes, klemmetjes en touw.

asc

Je smeert de theedoek helemaal in met de instant vuller, lekker dik erop, en het hoeft niet glad, want dat geeft juist het mooie effect aan het doek. Je kunt handschoentjes gebruiken als je niet van vieze handen houdt, ik heb het gewoon met de blote hand gedaan. Nu laat je die goed drogen, je kunt het zo laten liggen als je een grote ruimte hebt en niet in de weg ligt. Ik heb hem opgehangen aan een wasrek in de badkamer bij de kachel, en heb hem wel een dag laten drogen. Zo hard die goed uit.

Ass

Als het doek gedroogd is kun je het met een kwast de verf erop smeren, helemaal naar eigen smaak kun je het maken. Ik heb gekozen voor een oude look. Dit laat je ook weer goed drogen.

Dan leg je het bamboe stokje op de theedoek,als deze te groot is knip je die op maat en ook het trouw knip je op de juiste maat.

Met de klemmetjes maak je het bamboe stokje vast. Dat doe je door de ringetjes van de klemmetjes het touwtje zodat die opgehangen kan worden.

aaaa

aascs

En zo heb je je eigen muurhanger gemaakt. Ik heb er nog een leuk kaartje van morethancanvas (@morethancanvas op instagram) opgeprikt met een speldenknop.

Succes.

Liefs Karin

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

30.000 volgers op Instagram: WINACTIE! [GESLOTEN]

Waaaah!! We hebben bijna 30.000 volgers op Instagram. Echt zo bizar hoe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *