DIY: Met deze tandenbleekset van SmileWhite krijg je witte tanden

Inspiratie tijd: 4 minuten

Al een tijd ben ik niet heel tevreden met de kleur van mijn tanden. Jarenlang heb ik een beugel gehad, daarnaast verzorg ik mijn tanden goed en poets minimaal drie keer per dag. Een irritatie die er dan ook zeker is, is dat mijn tanden niet heel wit meer zijn… dit kan komen door de vele kopjes koffie elke dag, haha! Ik zat er daarom al een tijd over na te denken om een set uit te proberen waarbij mijn tanden nét een beetje witter worden. Hierbij kwam ik uit bij de tandenbleekset van SmileWhite! Lees snel mee voor het resultaat!

Tandenbleekset van Smile White kit

Wanneer je thuis je thuis je tanden wil laten bleken kost dit vaak heel veel geld. Een andere goede oplossing om thuis je tanden te bleken is daarom de tandenbleekset van! Geen zorgen, de tandenbleekset is streng gekeurd. Daarnaast is de PAP gel-formule door instituut Elsevier bewezen effectiever en veiliger dan bleken met peroxide. Het fijne aan deze set is dat het is ontworpen om binnen zes dagen al resultaat te zien. De gel is samengesteld met een peroxide-vrij bestanddeel (whitening-ingrediënt) genaamd PAP. Dit zorgt er dus voor het je tanden wit en helder maakt zonder dat het pijn of gevoelig zal zijn.

 

Gemakkelijk thuis tanden bleken? Let’s try!

Ik ben gek op nieuwe dingen uitproberen, dus zo ook de Smile White kit. Ideaal, want op die manier hoef jij het niet te testen ;-). Maar ik kan je vertellen… dit wil jij ook proberen als je thuis je tanden wilt bleken! Toen ik de tandenbleek kit binnenkreeg wat ik al positief verrast door het mooie professionele doosje. Het straalt luxe uit en toen ik het openmaakte zag ik direct de producten liggen. Je krijg er dus een bleekbitje, LED licht, één kuur bleekgels en een gebruiksaanwijzing bij. Deze set is voor zes dagen, maar hoe het werkt? Ik leg het je in een aantal stappen uit:

 

  1. Poets vooraf goed je tanden;
  2. Haal de batterij uit het bleekbitje;
  3. Plaats het mondstuk op het bleekbitje;
  4. Spuit ¼ deel van de spuit leeg in het bitje (onder en boven);
  5. Time to relax! En laat het proces beginnen;
  6. Wacht tien minuten (het lampje gaat automatisch uit);
  7. Spoel je mond met warm water;
  8. SMILE!

 

Het is dus super makkelijk om de set te gebruiken! En super handig… neem gelijk een momentje voor jezelf. Ik heb een bad vol laten lopen, sop erin gedaan, mijn favoriete serie op gezet en heb heerlijk genoten van me-time. Zorg er daarom voor dat je het niet in alle haast doet, maar er echt even van geniet. Bekijk ook eens de video van Smile White. Hierin laten zij stap voor stap zien hoe je het moet gebruiken.

 

Het resultaat van Wittere Tanden door Thuis bleken

Ik ben echt super excited om dit met jullie te delen! Hier wachten jullie natuurlijk al even op… en het resultaat mag er zeker wezen hoor. Ik heb deze set 6 dagen geprobeerd en daarna kun je gemakkelijk tandenbleekset Refill-Gels halen. Ideaal, want dan hoef je niet de hele set opnieuw te halen. Ik ben in ieder geval super enthousiast over de Smile White set. Het heeft mijn tanden echt veel witter gemaakt en ik kan eerlijk zeggen dat ik dit vaker ga gebruiken. Een goede tip als jij ook jouw tanden net iets lichter wil hebben.  Bestel op de website van YourSmileWhite.com de tandenbleekset.

Wat vinden jullie van de before en after? Wat een verschil. En, extra leuk… wij mogen jullie namelijk een kortingscode aanbieden voor de tandenbleekset van SmileWhite. Met de code: ‘Furnlovers20’ krijg jij 20% korting op jouw aankoop! 

Ik ben heel benieuwd of het jullie ook leuk lijkt de set te proberen! Laat het weten in de reacties. Enjoy!

 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Relax, refresh, recharge

Soms moet je even tijd voor jezelf nemen. Vooral als je een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *