Diary: Design District en trendlezing @ Zuiver

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zoals jullie al voorbij hebben zien komen, zijn Larah en ik naar Design District geweest en vervolgens ook naar een trendlezing bij Zuiver. Wat een inspirerende en leuke dag! Super tof om nieuwe mensen/andere bloggers te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Graag willen we het ook met jullie delen! 

Design District

In de middag vertrokken we samen naar Zaandam. Een stukje rijden, maar we hadden het er uiteraard voor over! 😉 Eerst gingen we naar Design District! Design District is het vakevenement voor interieur. Er waren dan ook ontzettend veel merken en bedrijven te vinden. Elk jaar vindt de interieurbeurs plaats en sinds 2012 is dit op het Hembrugterrein in Zaandam.

Foto2DD

Foto9DD

Foto13DD

Foto11DD

Vanuit het Design District was het 5 minuten lopen naar de showroom van Flinders. Dus deze gingen we ook even bekijken!

Foto7DD

Foto4DD

Foto5DD

Trendlezing @ Zuiver

Na een kop koffie gingen we weer verder! Op naar Zuiver! In de showroom verwelkomde het team van Zuiver ons. Wat een prachtige showroom! Zoveel te zien, dus we gingen gelijk wat foto’s maken. Om 17:00 uur begonnen we met een borrel, waar ook de mogelijkheid was om andere bloggers te ontmoeten/spreken. Zo kwamen we onder andere Anne (@Remadewithlove), Sandra (@sandra_koseligblog), Tessa (@tessaklop – fonQ) tegen! Vervolgens startte het walkingdiner: heerlijk! We hebben zeker genoten. Na het diner gaf Truus Dokter een trendlezing over de nieuwste online trends, met een knipoog naar retail. Inspirerend en leuk om te zien hoe gepassioneerd Truus is! Toen de lezing was afgelopen kregen we nog een heerlijk toetje.

Zuiver8

Zuiver13

Zuiver14

Zuiver15

Wat een dag! Larah en ik gingen vol enthousiasme weg en hebben zeker genoten van deze dag. Dank aan Caroline en de rest van het Zuiver-team voor deze middag/avond!

Zuiver19

Last but not least: toen we gingen kregen we nog een goodiebag met informatie over o.a. Dutch Bone én mochten we een presentje uitkiezen. Gaaf!!! Ik koos voor de klok “Concrete Time” en Larah voor het “Monty kussen.  Met mijn klok ben ik erg blij: het geeft een stoere look aan iedere ruimte.

Zuiver5

Zuiver6

Zuiver3

Wat vind jij van dit kussen dat Larah koos? We love it! 

image

Een dag vol met inspiratie, leuke mensen en leerzame momenten! Te gek om dit te mogen mee maken. Hopelijk heb ik jou door deze blog ook weer wat inspiratie kunnen geven. 😉 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Babytalk: de kinderkamer verven

Bij het inrichten van de babykamer komt veel kijken… Om te beginnen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *