Design wandkasten van Mister Design

Inspiratie tijd: 3 minuten

Deze keer gaat onze blog over de design wandkasten van Mister Design. Het leuke van wandkasten is dat sommige boven de grond hangen/zweven, zodat er geen pootjes op de grond staan. Hierdoor ziet het er extra speciaal uit. En niet geheel onbelangrijk, je kunt er ook nog eens makkelijk bij met de stofzuiger 😉 Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of je er eentje kiest met of zonder pootjes. Maar wat ook erg mooi en fijn dat je ze overal voor kunt gebruiken, als servieskast, verzamelkast etc. Ben je nou benieuwd over welke wandkasten ik het ga hebben in deze blog? Kijk dat gezellig mee hieronder!

 #1 String Pocket Wandkast

Hoe leuk is deze kast, de Pocket wandkast, die naar mijn mening eigenlijk overal past. Deze kast is van het merk String. String is een Scandinavisch merk wat is opgestart door de Zweedse architect Nils Strinning. Hij ontwierp het String kasten systeem die je hieronder op de foto ziet. Het String kastensysteem is succesvol door zijn eenvoud en heeft veel mogelijkheden. Je kunt de kast door het hele huis gebruiken, omdat hij simpel is, niet te druk, maar toch wel heel stijlvol. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze overal en in elk interieur kunt combineren. Wat ook erg leuk is, is dat je verschillende soorten wandbeugels kunt kiezen.

Zoals je ziet is hij op de foto gebruikt in een industriële badkamer, maar je kunt hem net zo goed gebruiken in de keuken of in de gang met een strak interieur, om  bijvoorbeeld servies of fotolijstjes op te zetten. Ik zou hem in de keuken ophangen zodat je er leuke kopjes en ander keukengerei in kunt zetten.

#2 Muuto Stacked Kast

Deze wandkastjes vind ik nou super origineel! Dit is een ontwerp van Julien de Smedt voor het designmerk Muuto. Het is een ideaal opbergsysteem, omdat je verschillende modules naast en boven elkaar kunt stapelen. Je kunt zelf kiezen hoeveel je er op hangt en hoe je ze ophangt. Wanneer je verschillende kleuren gebruikt, krijg je een speels effect, maar je kunt ook dezelfde kleuren gebruiken zodat het meer één geheel wordt. Wat ook erg leuk is, is dat je een onderstel erbij kunt kopen zodat je meer een echte kast krijgt en zodat je ze niet aan de muur vast hoeft vast te maken.

Persoonlijk zou ik de kastjes in de woonkamer ophangen. Hang ze bijvoorbeeld boven een dressoir op of kies voor alleen de kastjes bij elkaar aan de muur. Wat ik erg leuk vind is dat je er verschillende dingen in kunt zetten, zodat het een beetje een soort etalage lijkt. Zet er leuke plantjes in, wat boeken, foto’s en tadaaa… Jouw persoonlijke kast! 😉 Ook deze kastjes kun je makkelijk in verschillende stijlen combineren.

#3 Menu Design Stick System

Hoe leuk is deze wandkast wat een ontwerp is van Jan & Henry. De kast is verkrijgbaar is verschillende soorten en maten. Het bestaat uit sticks: spijlen van essenhout welke bij elkaar worden gehouden door gepoedercoat metalen koppelstukken en planken. De kast heeft industriële uitstraling, daarom vind ik het het mooiste als je het ook combineert met andere industriële meubels en krijg je echt een stoere, unieke look.

Ik vind het erg mooi om het mat zwarte te combineren met donker hout. Dit geeft namelijk een robuuste en stoere uitstraling. Mocht je meer van een Scandinavische uitstraling houden? Kies dan voor deze kast in het wit! Love it. 🙂

#4 Ferm Living Punctual Rekkensysteem

Ik ben echt gek op deze wandkast van Ferm Living. Het is een ontwerp van Wild Horse Studio. Ook in deze kast kun je goed al jouw spullen kwijt. Ik ben benieuwd hoe jij het zou decoreren en combineren. Ik zou kiezen voor lichte kleuren!

Welke van de vier wandkasten zie jij al voor je in je huis? Mijn favoriet is de Stick System van Menu Design! Liefs, Tessa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MisterDesign. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Uitgelicht: het merk Eichholtz

Er zijn zoveel merken op het gebied van interieur, wonen en design....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *