Design hanglampen van Mister Design

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vandaag gaan we het hebben over design hanglampen van Mister Design. In elke eetkamer of kamer heb je wel een lamp nodig en hoe fijn is het dan dat het er ook nog leuk uitziet. Waar let je nou op bij het kopen van een hanglamp? Als het aan mij ligt moet passen bij de rest van het interieur en hij moet genoeg licht geven. Waar letten jullie op bij het kopen van een nieuwe hanglamp?

#1 Muuto Socket hanglamp

Hoe leuk is deze Socket hanglamp van Muuto! Met een prachtig Scandinavisch ontwerp. De lamp is een ontwerp van Mattias Ståhlbom. De lamp heeft een simpele, maar toch een industriële uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zodat jij de kleur kiest die het beste bij jou interieur past. Je kunt kiezen voor één hanglamp, maar ik vind het ook heel erg leuk om de hanglampen in een groepje op te hangen. Je zou de lampen dan naast elkaar in een rijtje op kunnen hangen, maar ook op verschillende hoogsten. Ook zou je ze in verschillende kleuren kunnen ophangen zodat je een speels effect krijgt. Welke kleur vind jij het beste bij jouw interieur passen?

#2 ClassiCon Selene hanglamp

De Selene hanglampClassiconis een ontwerp van Sandra Lindner. De lamp is heel erg leuk en niet zo opvallend, omdat het een mondgeblazen glazen bol is die bevestigt is met koper. Daardoor past het vrijwel in elk interieur. Ik zou de lamp in tweevoud ophangen boven de eettafel, zodat je genoeg licht hebt aan tafel als je aan het eten bent. Het ziet er ook nog eens leuk uit als je twee dezelfde lampen naast elkaar hangt! Ook zou je deze lamp boven een zithoek kunnen plaatsen waar je het koper laat terugkomen met andere koperkleurige accessoires. Dit kun je natuurlijk ook doen als hij boven de eettafel hangt.

#3 Marset Discoco hanglamp

De Discoco hanglamp is ontworpen door Christophe Mathieu. Doordat je verschillende lagen hebt die lijken op de bladeren van een bloem, krijg je een heel mooi lichtspel. De hanglamp is verkrijgbaar is verschillende kleuren zoals, wit, mat beige, mat grijs of zwart goud. Als je de zwarte lamp kiest is de binnenkant van de bladeren goudkleurig. De hanglamp kun je op heel veel verschillende plaatsen in het huis ophangen, omdat het een opvallend interieurstuk is. Je kunt het bijvoorbeeld in de gang hangen, boven de eettafel, in de keuken of in andere grote ruimtes. Ik zou de lamp in een grote en hoge gang ophangen. Als een echte eyecatcher! Waar zou jij deze lamp ophangen in jouw huis?

Welke van de drie vind jij het leukste?

Liefs, Tessa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MisterDesign. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Interieur & Ik

Toen Furnlovers mij benaderde met de vraag of ik voor hen wilde...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *