Denim drift bij Goossens wonen & slapen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jullie hebben het vast al wel voorbij zien komen bij de vt wonen & design beurs of ergens anders, maar de kleur van 2017 heet Denim Drift! De kleur blauw is de basis voor het kleurenpalet voor 2017. Een kleur die je uitstekend kan combineren! In deze blog laat ik je de ‘Denim Drift trend’ zien bij Goossens wonen & slapen. Deze kleur is namelijk niet alleen te vinden als verf, maar ook in vele meubels en vele combinaties!

Denim Drift

Blauw vind ik een prachtige kleur en ik vind het leuk om te zien dat deze kleur is gebruikt in het kleurenpalet. Er zijn ontzettend veel tinten blauw, waardoor veel mogelijkheden ontstaan. Je kunt kiezen voor een lichte benadering, door wit en grijstinten te gebruiken. Mocht je juist van een donker geheel houden, dan is het een aanrader om te combineren met warme materialen en kleuren.

Denim Drift bij Goossens wonen & slapen!

Je leest het goed: Denim Drift bij Goossens wonen & slapen. De komende tijd zal je vast ontzettend veel meubels voorbij zien komen die perfect passen bij de kleurtrend. Zo ook bij Goossens wonen & slapen. Ik zal je een aantal voorbeelden laten zien! 🙂

Boxspring Oslo

Een super leuk idee is om je bed te stylen met de kleurtrend. Gebruik blauwe tinten op het bed en daar omheen! Op onderstaande foto zie je het resultaat: de Denim Drift trend in je slaapkamer! In combinatie met de grijze kleur van de boxspring komt de blauwe kleur mooi naar voren.

vlak 180 x 200 cm (=2x 90 x 200 cm) met hoofdbord
vlak 180 x 200 cm (=2x 90 x 200 cm) met hoofdbord

vlak 180 x 200 cm (=2x 90 x 200 cm) met hoofdbord

vlak 180 x 200 cm (=2x 90 x 200 cm) met hoofdbord

Eetkamertafel Bole

De blauwe kleur kun je ook in andere kamers van je huis gebruiken. Bijvoorbeeld bij de eetkamer. Mijn tip is om blauwe tinten te gebruiken voor bijvoorbeeld de stoelen of leuke accessoires.

220 x 100 cm

300 x 100 cm inlcusief 3de poot

Dressoir Clear

Je kunt de kleur eigenlijk op zoveel plekken toepassen en dat vind ik juist ontzettend leuk! Op deze manier kun je regelmatig afwisselen en telkens weer een nieuwe uitstraling creëren. Bijvoorbeeld bij een dressoir. Leuke accessoires zoals blauwe kaarsen, schilderijen en veel meer!

dressoir Clear

Denim Drift in jouw huis?

Waar zou jij de kleurtrend van 2017 gebruiken? Probeer eens wat uit en kijk naar de uitstraling. Het kan namelijk zoveel doen met je interieur! Misschien ben je een keer toe aan een nieuwe kleur in je huis, maar wil je (nog) niet een muur verven? Geen probleem. Begin dan eerst met leuke accessoires of enkele meubels!

vlak 180 x 200 cm (=2x 90 x 200 cm) met hoofdbord
Wat vind jij van de Denim Drift en de bovenstaande voorbeelden? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Thank you, Greetz!

Van Greetz kreeg ik twee verrassingen, super leuk! Vanmiddag werd er aangebeld...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *