De voordelen van een slimme thermostaat in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je kent het wel… elke ochtend moet je de thermostaat handmatig aanzetten en in de avond weer uitzetten. Nu zien we steeds vaker slimme apparaten in huis, zoals koelkasten, lampen en speakers bijvoorbeeld. Maar een heel handig slim item dat niet vergeten mag worden is toch wel de thermostaat! Zo hoef je er nooit meer aan te denken om de verwarming aan of uit te doen, bespaar je energie en zijn er nog veel meer voordelen. Ik vertel je er alles over! 

6iE Warmup

Al eerder schreven wij een blog over Warmup. Wij zijn namelijk enorm enthousiast over de producten en kwamen nu weer iets heel moois tegen dat wij graag met jullie wilde delen. Zoals je net al hebt kunnen lezen gaat dit over een slimme thermostaat en niet zomaar eentje, het is de 6iE met zo veel functies en voordelen. De 6iE is de eerste vloerverwarming thermostaat ter wereld met een smartphone touchscreen. Extra leuk, je kunt het ook erg persoonlijk maken door een foto naar keuze op de achtergrond van de thermostaat te plaatsen. 

Hieronder nog een aantal voordelen  op een rijtje:

  • Te bedienen met iPhone;
  • Moderne look;
  • Energie besparen;
  • Werkt via algoritme;
  • Verlaagt temperatuur als je niet thuis bent.

Wat een prachtig design heeft deze slimme thermostaat! Het staat mooi aan de muur en is echt een toevoeging in huis. 

Beschermt de vloer met de DCM-PRO mat

Het heeft dus veel voordelen, maar wat ook heel bijzonder is, is dat dit innovatieve elektrisch systeem de vloer beschermt tegen kraken. Nóg een reden om deze thermostaat direct in huis te halen! Hoe werkt de vloer eigenlijk? De dcm-pro mat beweegt mee met de vloer. Als deze namelijk uitzet worden de tegels beschermt. De thermostaat heeft wel een max, zodat de temperatuur niet te hoog kan worden. Het plaatsen is heel gemakkelijk: plakken, egaliseren en betegelen. Op die manier is het binnen no-time gedaan!

 

Nieuwsgierig naar hoe het wordt gelegd? Bekijk dan even deze video

Details

Zelf ben ik echt een koukleum en heb ik het altijd koud in huis. Dit is daarom echt de ideale oplossing. De thermostaat zorgt er namelijk voor dat het huis automatisch warm is als je aankomt. Ook de vroeg startfunctie werkt met de lokale weersvoorspelling om de verwarming op het goede moment aan te zetten. Het kijkt daarom ook echt naar wat het weer buiten is. Daarnaast werkt de 6iE door middel van een app, zoals SmartGeo. Dit is een unieke technologie die gebruik maakt van je algoritme om de meest efficiënte instellingen in huis aan te nemen. 

Welke kleur vind jij het mooiste? Neem eens een kijkje op de site voor meer inspiratie over deze handige thermostaat. Succes!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Tips voor het kopen van een kledingkast

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kledingkast moet je op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *