De perfecte lamp voor in de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De juiste verlichting is heel erg belangrijk. Vooral in de woonkamer, want dat is toch een plek waar we veel tijd doorbrengen. Het zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar het zorgt ook voor functionele verlichting. Bijvoorbeeld als je een boek wil lezen. Wij zijn op zoek gegaan naar de perfecte lamp voor in de woonkamer en delen het graag met je! Ook vertellen we je waar we op hebben gelet, zodat jij dit zelf ook kunt toepassen in jouw zoektocht naar dé perfecte lamp. 

Een lamp kiezen

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om te vermelden dat er veel verschillende lampen zijn. Het is ook maar net wat jij nodig hebt: zoek je een lamp boven de eettafel of gaat het je juist om een donkere hoek waar je een vloerlamp wil? Als je dit voor jezelf hebt bepaald, maakt het de zoektocht al een stuk makkelijker. 😉 Zoals ik al aangaf waren wij op zoek naar de perfecte lamp voor in de woonkamer. In dit geval een vloerlamp, omdat er veel ruimte over was en het belangrijk was dat het zowel sfeer uitstraalt, als dat het zorgt voor functionele verlichting. Kijk ook goed naar de kleuren die jij nu in huis hebt. Kies voor een lamp die mooi blend met de rest van je interieur. 

Lamp met stoffen lampenkap

De lamp moest goed blenden met de rest van het interieur, daarom hebben we gekozen voor een zwarte stoffen lampenkap. Dit heeft een neutrale uitstraling en kun je goed combineren met allerlei interieurstijlen, kleuren en materialen. Ideaal! Als je nog wel eens switcht van kleuren op de muur bijvoorbeeld. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat de lamp altijd goed past. Laten we eens gaan kijken naar de lamp! 

De booglamp maakt het extra speels. Hierdoor ‘hangt’ de lamp echt in de ruimte en wordt het onderdeel van de woonkamer. Wat de booglamp verder ook echt uniek maakt is dat het geen ronde boog is, maar in plaats daarvan een soort knik heeft in het frame. Hierdoor ontstaat er een vierkante boogvorm. Deze lamp, de Viskan, komt van Lampen24.nl. Bij Lampen24.nl vind je ontzettend veel soorten lampen. Je hebt dus altijd genoeg keuze. Maar als je van een moderne uitstraling houdt, dan is de Viskan écht een aanrader. 

De lampenkap is van zwarte stof en is aan de onder- en bovenkant open. Dit zorgt ervoor dat de lichtval er heel mooi uitziet. 

Als het gaat om andere soorten lampen kun je ook zeker terecht bij Lampen24.nl. Bij hen vind je namelijk een uitgebreid assortiment. Tip: gebruik hun filters om zo gemakkelijk te filteren welke lamp jij zoekt. Je kunt kiezen op de gewenste kleur, materiaal, grootte, prijs, etc. Superhandig! 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de lamp vinden! Laat het ons weten hieronder of via social media. Liefs!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Unieke sidetable van Tafels van Steen

Toen wij ons thuiskantoor gingen inrichten, moest ik gelijk denken aan de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *