Dé perfecte kast voor in jouw kantoor

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuw pand! Superleuk, want dit kunnen wij weer helemaal opnieuw inrichten (en dat is nou precies wat wij zo leuk vinden). In een kantoor is het heel belangrijk om een fijne kast te hebben. Hier kun je alles in opbergen en zo staat alles netjes en geordend. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar de perfecte kast voor in ons nieuwe kantoor. En die hebben we zeker gevonden! Ik vertel je graag meer over onze nieuwe aanwinst en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe kast. ;-).

Beschikbare ruimte

Allereerst is het belangrijk om de ruimte op te meten die jij hebt. Wat voor andere meubels komen er nog meer te staan? Houd hier rekening mee, zodat je precies weet hoeveel ruimte je hebt voor de kast. 

Kleur

Daarnaast is de kleur erg belangrijk. Wat wil jij uitstralen in jouw kantoor? Ga jij voor een neutrale kleur of ga jij liever voor een opvallende kleur? Wij hebben gekozen voor een zwarte kast, omdat de rest de vloer en muren vrij licht zijn. Dit zorgt voor een mooi contrast! Bij Van der Meulen Kantoormeubelen kwamen wij deze beauty tegen en waren gelijk verkocht! Wat een mooie kast. 


Een slot 

Een slot was toch wel een pre in de kast. We vinden het fijn om onze belangrijke spullen veilig op te bergen. Deze toffe kast heeft een handig slot die niet erg aanwezig is. Mooi en subtiel, daar houden wij van! 

Zorg voor genoeg opbergruimte

Wij hebben goed gekeken naar de ruimte in de kast. Het is namelijk erg fijn als je er genoeg in kan opbergen. De kast heeft vier planken die je zelf kunt verstellen op een hoogte die jij prettig vindt. Het is belangrijk dat de kast functioneel is, maar ook mooi past in het interieur.

Maak het helemaal af

Wij houden persoonlijk van veel planten in het kantoor. Planten geven namelijk meer zuurstof en daarnaast staat het erg gezellig. Wat je tegenwoordig veel ziet is de Strelitzia, Monstera en de Kentia Palm. Zorg dat je een mooie plant naast de kast plaatst of bijvoorbeeld een hangplant erop zet.

Wij zijn helemaal blij met deze mooie kast in ons nieuwe kantoor! Wat vind jij ervan? ben je nieuwsgierig naar meer van Van der Meulen Kantoormeubelen? Neem een kijkje op de site. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Een rotan wiegje voor de baby

Wanneer je zwanger bent is niets leuker dan urenlang op Pinterest op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *