Dé oplossing voor schoon (drink)water: Amfa4000

Inspiratie tijd: 3 minuten

In Nederland hebben we maar geluk dat we gewoon het water uit de kraan voor alles kunnen gebruiken: drinken, koken, douchen, de wc doorspoelen en ga zo maar door. We boffen met schoon (drink)water. Maar hoe zorg je ervoor dat het water uit jouw kraan wel écht schoon is? Wij geven je de oplossing, zodat je hier in ieder geval zeker van bent.

Voor schoon drinkwater zijn een aantal eisen. Deze eisen gelden onder andere voor de hoeveelheid van bepaalde stoffen, zoals lood, nitraat en koper. In Nederland wordt hier strikt mee omgegaan en daar hebben we geluk mee. Hoe streng de eisen in ons land ook zijn, toch is het water niet overal even schoon. Hoe dit komt? Kalkaanslag! Je herkent het vast wel dat je op een gegeven moment het koffiezetapparaat, waterkoker, douchekop en meer moet ontkalken. Niet altijd een even fijne klus. Elke keer met azijn in de weer… 😉

Ook al is kalk niet per direct schadelijk voor de gezondheid, toch wilden we eens kijken hoe je er vanaf komt. Kalk kan namelijk wel agressief zijn voor de huid en bijvoorbeeld jeuk of een droge/gevoelige huid veroorzaken. Of denk bijvoorbeeld aan de gezondheid van je haren! Toen we online aan het rondneuzen waren kwamen we terecht bij de Afma4000 van Waterontharder.com.

Hoe ontstaat kalk en hoe werkt de Afma4000?

Kalk ontstaat doordat de mineralen Calcium en Magnesium met elkaar verbinden, waardoor kalkkristallen ontstaan. De Afma4000 voorkomt dit proces. Jarenlang is er research gedaan om zo uiteindelijk te komen tot de juiste wijze waarop het apparaat te werk gaat. De magneten op de Amfa4000 zijn zo op elkaar uitgebalanceerd dat de resultaten zeer positief zijn.

 

De Afma4000 is een klein, maar krachtig toestel dat in de kleinste ruimtes gemonteerd kunnen worden. Zelf ben ik niet enorm handig, maar in dit geval maakt dat helemaal niets uit! Door de kracht in de Amfa4000 gaat het Calcium en Magnesium niet kristalliseren. Zo ontstaat er dus geen harde kalklaag. In deze video kun je zien hoe je de Amfa4000 installeert.

Of je kalkaanslag 100% kunt voorkomen? Nee, dat kan niet, maar de Amfa4000 zorgt ervoor dat het enorm wordt verminderd. Je merkt dus aanzienlijk verschil! De komende tijd zullen we elke maand handige tips en tricks met je delen wat betreft de Amfa4000 van Waterontharder.com. Op deze manier kun je jezelf verdiepen in de materie, het apparaat en natuurlijk Waterontharder.com beter leren kennen. Misschien ken je Waterontharder.com al wel van televisie op rtl4 (Life is Beautiful, Wonen – Koken & Leven en Doe maar duurzaam).

Winactie!

En, extra leuk… omdat dit de eerste blog is over Waterontharder.com mogen we één Amfa4000 weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Loop de volgende stappen langs en wie weet win jij de Amfa4000 t.w.v. €299,-!

– Like Waterontharder.com en Furnlovers op Facebook;

– Volg Waterontharder.com en Furnlovers op Instagram;

– Tag onder de foto iemand die deze winactie écht moet zien!

* Extra winkans? Deel de winactie in je Instagram Story en tag Waterontharder.com en Furnlovers.

Succes! De winnaar wordt 24 juni bekend gemaakt!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis herfstproof maken

De herfst is er weer! Dat betekent: kou, regen en korte dagen…...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *