Dé oplossing om iets aan de muur op te hangen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je dat gevoel: je wilt graag iets ophangen aan de muur, maar wilt liever niet een gaatje boren. Logisch! Voordat je het weet wil je het ergens anders hebben en heb je de hele wand vol gaten. Ik ben eens gaan kijken naar een mooie oplossing! Graag deel ik mijn vondst met jullie. Let’s go! 

Je huis gezellig maken

Jep, eerlijk is eerlijk: bij mij is de veranderdrang weer begonnen. Ik vind het altijd zo leuk om bij een nieuw seizoen ook mijn huis een nieuwe look te geven. Nieuwe kussentjes, lekkere geurkaarsen (yay voor de herfst!) en eventueel nieuwe meubels. Waar ik erg slecht tegen kan is leegte. Ik vind dat bijvoorbeeld een woonkamer een gezellige, huiselijke sfeer moet hebben. Dus voor mij zeker geen lege plekken, lege muren of (alleen maar) witte muren. Herkenbaar? Zorg dan voor makkelijke oplossingen, waardoor je je huis elke keer voldoende sfeer kunt geven! Raak je op iets uitgekeken? Geen probleem: ga voor een andere kleur, materiaal of accessoire. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Denk vooral eerst praktisch na. 🙂 

Hét ophangsysteem

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om de muren te laten stucen. Erg zonde om dit dan te ‘beschadigen’ met een boormachine. Ik vind het altijd extra gezellig staan om iets aan de wand op te hangen, iets ervoor te zetten en te spelen met verschillende hoogtes. Toen ik in aanraking kwam met STAS werd ik direct enthousiast. Een prachtig ophangsysteem, voor al jouw schilderijen en fotolijsten. 

Bij STAS kun je terecht voor het juiste schilderij ophangsysteem. Ideaal! Zo kun je eenvoudig je kunst, foto of schilderij ophangen. Bovendien maakt het niet uit wat voor een type muur je hebt. Gipsplaten, een betonnen muur of bakstenen. Bij STAS vind je zeker weten de oplossing. 

Wat ik een groot voordeel vind is dat het niet een lomp ophangsysteem is. Het staat mooi en je kunt het perfect combineren in je interieur. Heb je een gekleurde muur? Dan hoef je echt niet bang te zijn dat dit ophangsysteem te veel opvalt. Je kunt het namelijk ook gewoon verven in de kleur van jouw muur. 

 

En nóg een voordeel: je kunt er echt van alles aan hangen. Een leuke spiegel of andere wanddecoratie is geen enkel probleem. Je kunt alles ophangen aan de bijbehorende ophanghaken en koorden. Dit kun je overal heen verplaatsen en ook de hoogte kun je zelf bepalen. Op de website van STAS leggen ze trouwens ook stap voor stap uit hoe het precies werkt. Altijd handig om te kijken. 🙂 Een schilderij ophangen is dus erg gemakkelijk!

Handige tip! 

Wat ik zelf direct heb gedaan is eens goed te kijken naar mijn huis. Op welke plekken mis je nog wat aan de wand? Waar wil je meer sfeer aan toevoegen? En wil je dit door middel van een mooie foto van de kinderen, vrienden of familie? Of ga je toch liever voor kunst? Er is veel mogelijk! En natuurlijk het allerbelangrijkst: je kan het heel gemakkelijk weer aanpassen. 

Ben jij al bekend met STAS? Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze handige oplossing! 

#ADFURNLOVERS

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Hoe richt je een woonkamer in met een (grote) televisie?

We kennen het ‘probleem’ allemaal wel: de televisie in een interieur. Hoe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *