De nieuwste trends op het gebied van… servies!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Servies gebruiken we allemaal in huis; elke dag weer opnieuw! Juist omdat we elke dag ons servies gebruiken is het wel zo fijn als het mooi én kwalitatief goed servies is. Maar wat zijn nou eigenlijk de nieuwste trends op het gebied van servies? Ik vertel je graag meer over het nieuwste servies, namelijk de Nordic Coal serie én waar je terecht kunt voor dit servies.

Nordic Coal serie

De nieuwste trends op het gebied van interieur… Ik ben voor je op zoek gegaan! Tegenwoordig zien we steeds vaker dat duurzame materialen worden gebruikt. De Nordic Coal serie is een nieuwe collectie van Broste Copenhagen. Inmiddels is dit alweer de derde serie in de Nordic-familie. Eerst was er de Sea serie, toen Sand en nu: Coal. Wat maakt dit servies zo uniek? Als je het servies ziet, zie je direct dat het servies donker van kleur is. De kleur is een mix tussen zwart en donkerbruin. Ik ben echt onder de indruk! Het servies heeft een licht randje wat weer het juiste contrast geeft met de donkere kleur. Het servies is handgemaakt en geglazuurd, waardoor de kleur veel meer diepte krijgt. Geen één product is exact hetzelfde, wat het dus uniek maakt!

Elk element van het servies is dus handgemaakt en doordat het geglazuurd is krijgt het een rijke kleur, welke driedimensionaal lijkt. Een authentiek effect heeft het servies, wat ik erg mooi vind! Het servies is niet alleen goed te gebruiken in je huis, maar bijvoorbeeld ook in restaurants. Het heeft toch iets unieks! Door de wijze waarop het gemaakt is en door de uitstekende kwaliteit heb je lang plezier van het servies, wat natuurlijk erg belangrijk is!

Broste Kopenhagen

Broste Kopenhagen heeft prachtige producten in hun assortiment. Ze zijn gevestigd in Scandinavië (Kopenhagen) en reizen heel de wereld over voor de mooiste materialen en nieuwe inspiratie. Broste Kopenhagen brengt twee collecties per jaar uit en de collecties bevatten producten zoals accessoires, servies, meubels, kussens en meer. Als je op zoek bent naar unieke, eerlijk en prachtige meubels, accessoires en meer!

De producten

De Nordic Coal serie bestaat uit verschillende producten: borden, kommen, theeservies, schalen en dergelijke. Maar het heeft ook vernieuwde soorten producten, namelijk een klein diep bord en een boterkommetje. Ik zal je wat producten van de serie laten zien!

Theepot

De theepot is ook te verkrijgen in de Nordic Coal serie. Zoals ik net al vertelde is elk product uniek. Geen één theepot is dus hetzelfde! Daarnaast zie je ook het lichtere randje op de foto. En, weet je wat?! Het kan gewoon in de vaatwasser: ideaal! (Afmetingen zijn W25 x L13 x H18 cm – 1,4 liter inhoud).

Homezy2

Diep bord

Een diep bord is altijd handig toch?! Het diepe bord heeft een diameter van 22,5 cm en een hoogte van 4,8 cm.

Homezy1

Borden, mokken, schaaltjes!

Daarnaast bestaat de serie natuurlijk ook uit borden. Er zijn dinerborden, ontbijtborden, desertborden. Maar ook mokken, schaaltjes, eierdoppen en veel meer. Neem anders eens hier een kijkje voor al het servies!

Homezy: eerlijk, betaalbaar en kwaliteitsproducten!

Nieuwsgierig naar waar je terecht kunt voor dit prachtige advies? Bij Homezy ben je aan het juiste adres! Homezy heeft betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woonproducten en leuke cadeau artikelen! Alles met een groen accent. Een groen accent, omdat ze kiezen voor eerlijkheid en uniekheid. Bij Homezy vind je bijzondere merken en prachtige producten, waarbij altijd rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Eerlijke producten: 100% verantwoord!
Ik ben benieuwd wat jij vind van dit servies. Kies jij ook liever voor duurzaam en verantwoord? Dan is dit servies zéker een aanrader!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

#FridayMadness: 3 budget tips voor de eethoek!

De eethoek is toch wel een plek waar ik graag ben. Gezellig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *