De nieuwste merken: Fjordfiesta en Nikari

Inspiratie tijd: 2 minuten

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste interieurmerken, zodat we jou elke keer weer kunnen inspireren! Daarom belichten we vandaag de merken Fjordfiesta en Nikari! Deze nieuwe merken zijn verkrijgbaar bij Sterk Online: dé online Scandinavisch design specialist in designmeubelen, designlampen en woonaccessoires. Wellicht kom jij wel hét meubel tegen die perfect past bij jouw interieur. Ik vertel je graag meer!

Fjordfiesta
Fjordfiesta is een merk uit Noorwegen. Fjordfiesta is in 2001 opgericht door Paul Lunder. Hij kwam met de herintroductie van de beroemde Scandia stoelen (oorspronkelijk ontworpen door Hans Brattrud, jaren 1950). Fjordfiesta is een merk dat zich bewust is van de ethische waarden en houdt hier dan ook altijd rekening mee. Daarnaast werken zij met een milieuvriendelijke productie. De intentie van Fjordfietsa is om meubels te maken die generaties lang mee gaan. Je kan dus rekenen op een uitstekende kwaliteit.

Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande draaistoel? Ik vind ‘m prachtig! Ook leuk om te combineren met een schapenvel!

scandia-nett-swivel-lounge-chair

fjordfiesta-05

Nikari
Nikari is het tweede, nieuwe merk: opgericht in 1967 als fabrikant van duurzaam houten designproducten. Kari Virtanen (oprichter van Nikari) werkte samen met de grootste Finse architecten en ontwerpers zoals Alvar Aalto en Kaj Franck. De kernwaarden van Nikari zijn door de jaren heen (en nog steeds) altijd duidelijk geweest. Ze benadrukken namelijk het ecologische onderdeel van producten met hout en .

Deze loungestoel is een prachtig voorbeeld van een mooi design:

nikari-dec-xl

Wil je nog meer van deze twee merken zien? Kijk dan eens op de website van Sterk Online. Hier vind je meer informatie en foto’s van de merken en natuurlijk van alle andere prachtige merken!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

#FridayMadness: 3 budget tips voor kleur!

Soms kan het erg lastig zijn om meer kleur aan te brengen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *