De nieuwe collectie van Puik-Art

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken jij het merk Puik-Art al? De collectie is pas net uit en is bij onder andere Sterk Online al te koop! Wat deze nieuwe collectie zo bijzonder maakt? Ik vertel het je graag!

Puik-Art komt elke lente weer met een nieuwe aanvulling op hun collectie en het is duidelijk te zien dat het assortiment steeds gevarieerder wordt! Zo heb je de Maple kapstok, de Bokk kruk én de Loyd hanglamp van leder. Prachtige kwaliteitsproducten die ik graag aan je laat zien!

Maple kapstok
Een kapstok, maar niet zomaar een kapstok! Je kan de hoogte van de hanggedeeltes zelf bepalen door middel van een schroefsysteem. Super handig én het geeft de kapstok een unieke uitstraling.

Maple - Setting 1

maple_grey_03

maple_grey_04

Bokk kruk
Deze kruk is geïnspireerd op de bok zoals we die kennen in de gymzaal. Je kan kiezen voor een zwart of geel frame. Leuk om mee te blijven combineren in huis! Ook ideaal wanneer je visite krijgt en wat zitplekken te kort hebt.

Bokk - Black-Black - Setting 7

Bokk - Black-Lightgrey Setting 4

Bokk - Yellow-Darkgrey Setting 6

Lloyd hanglamp
Bij het maken van de Lloyd hanglamp is een eeuwenoude techniek gebruikt om het leer te harden in een vorm. Het leer wordt nat gemaakt en in vorm getrokken. Vervolgens wordt deze verhit en zo blijft de vorm staan. Een luxe en stoere uitstraling! Er kan worden gekozen voor twee soorten, namelijk naturel of zwart.

Leren lamp - Setting 2

Leren Lamp - Setting 6

De nieuwe collectie is verkrijgbaar bij Sterk Online. Sterk Online staat bekend om hun assortiment voor een Scandinavisch interieur. Echter kiezen ze graag voor de collectie van Puik-Art als toevoeging. Ik geef ze dan ook groot gelijk! Wat vind jij? Ik ben benieuwd!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

WIN: maak van je interieur een zomers paradijs [GESLOTEN]

Eindelijk lijkt de zomer los te komen. Temperaturen van boven de twintig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *