De nieuwe Autumn/Winter collectie van Rivièra Maison!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Yesss, de nieuwe collectie van Rivièra Maison staat online… hebben jullie het al gezien? We kennen de stijl natuurlijk al op ons duimpje, maar nu hebben ze drie nieuwe woonstijlen geïntroduceerd die ik je graag wil laten zien. Ready for it?

RM Classic

We beginnen met de woonstijl RM Classic die door en door past bij Rivièra Maison. Deze stijl ademt de oorspronkelijke romantische, landelijke stijl uit, maar past ook helemaal bij de huidige tijd waarin we leven. Bij deze stijl wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, wat we tegenwoordig erg veel zien in interieurs. Hierdoor oogt het rustig en voel je jezelf gelijk thuis in dit interieur. Denk bij deze stijl aan mooie rattan producten, maar ook aan keramiek en positieve quotes. Het fijne aan deze producten is dat het makkelijk met elkaar te combineren is. Alles staat zo mooi bij elkaar, we love it!

Industrial

Bij de Industrial stijl staat het gebruik van robuuste materialen, zoals staal en hout centraal. Hiermee wordt er een stoere, rustieke look gecreëerd. Typerend voor Rivièra Maison, maar met een moderne twist. Hierbij werken ze ook weer met duurzame materialen. Het hout wordt bijvoorbeeld gerecycled en dat maakt het zo uniek. Als je deze stijl zou omschrijven passen de woorden: stoer, eigentijds, luxe en comfortabel hier helemaal bij.

Modern chic

Dit is toch wel een persoonlijke favoriet… look at it ;-). De woonstijl Modern chic straalt elegantie en luxe uit. Hier gebruiken ze eyecatchers, wat je interieur net die extra touch geeft. De materialen, zoals velvet, satijn en marmer zie je veel terug en de kleur modern wit is de rode draad van deze stijl. Ook deze items kun je gemakkelijk met elkaar combineren. Je weet dat het direct mooi staat en je de ruimte net die extra luxe geeft. Tijd voor een tikje glamour? Dan passen de producten van Modern chic helemaal bij jou. 

Welke stijl past bij jou?

Krijg jij ook gelijk zin om je huis helemaal te vernieuwen met deze nieuwe items? Kijk dan eerst goed naar welke stijl jij nu in huis hebt. Heb jij meer een landelijk interieur? Dan past de RM Classic het beste bij jou. Gebruik jij veel zwart in huis en heb je meer een stoere inrichting? Kies dan voor de producten van Industrial. Of heb jij eerder een zacht interieur? Kies dan voor de producten van de woonstijl Modern chic. 

Combineren

Het is uiteraard mogelijk om één categorie aan te houden, maar je kunt ook combineren. Doordat de drie stijlen verschillend zijn, maar wel allemaal de Rivièra Maison look & feel hebben is het alleen maar leuk om diverse meubels en accessoires met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mooi vloerkleed van de Modern chic collectie in combinatie met een mooie vloerlamp van de Industrial collectie. Ga lekker aan de slag met het mixen van meerdere items met elkaar. 

Krijg jij geen genoeg van de nieuwe collectie? Neem dan eens een kijkje op de site van Rivièra Maison

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé musthaves voor kerst!

Lieve lezers! We zijn de laatste maand van het jaar binnengestapt en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *