De musthaves voor jouw tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat ik niet de enige ben die enorm enthousiast is dat de zomer er eindelijk is… heerlijk genieten in de tuin van een drankje, hapje en goed gezelschap!. Wél is het daarom handig om de tuin alvast klaar te maken, zodat je er heerlijk in kunt genieten. In deze blog lees je alles over de musthaves voor jouw tuin. Let’s start.

Goede combinatie

Om echt tot rust te komen vind ik het heerlijk om in mijn tuin een combinatie te hebben van groen en tegels. De tegels voor een mooi terras en het groen voor een relaxte, ontspannen sfeer. Het is heerlijk om omringt te zijn tussen groen als je in de stad woont, want dan heb je alsnog een soort bosrijk gevoel! Dus mis jij nog wat groen in je tuin? Zorg dan dat je mooie plantenbakken, struikjes of anderen bloemen haalt. Kijk voor inspiratie ook even op Pinterest (my favorite) voor allerlei nieuwe ideeën. 

Tuinset

Wat ook zeker niet mag ontbreken in een tuin is een goede, mooie tuinset waar je in de ochtend heerlijk aan kunt ontbijten! Lekker wakker worden in de ochtend in het zonnetje of juist in de avond genieten van het diner. Kijk hierbij goed naar alle materialen die jij binnen in huis gebruikt. Heb jij veel hout? Zorg dan voor een houten tuinset of heb jij veel stoere meubels? Kies dan voor een mooie aluminium set bijvoorbeeld. Op die manier zorg je voor een eenheid in huis die doorloopt naar jouw tuin.

In de schaduw

Heerlijk die zon op je huid, de warmte, maar af en toe kan het wel te veel worden. Al helemaal wanneer je lekker wil gaan eten is het niet handig dat jij (en het eten) levend verbrandt ;-). Een echte must is daarom een mooie en goede parasol. Maar niet zomaar een parasol, want het is juist tof om een uniek design te hebben. Bij Solero kwam ik zo veel tegen dat ik graag wil delen. 

Wanneer je op zoek gaat naar een passende parasol is het goed om te kijken naar hoe jij jouw tuin hebt ingedeeld. Wellicht heb jij een klein terras? Kies dan ook voor een klein formaat van parasol. En als jij juist een grote tafel hebt, dan is het handig om een parasol te kiezen die hierbij past. Bij Solero hebben ze het allemaal! Van groot tot klein, van basic tot kleurrijk. Voor ieder dus wat wils. 

Uiteraard kun je kiezen voor een strak design, zoals hierboven. Maar wat ook erg gaaf is, is om te kiezen voor een ronde parasol. Dit zorgt voor iets meer speelsheid in de tuin. Het is dus maar net wat jij mooi vindt! Mix & match: wil jij echt een uniek idee? Ga dan voor een ronde parasol en een vierkante. Plaats er een boven de tafel bijvoorbeeld en de andere boven een loungeset. Zo creëer je twee gezellige plekken in je tuin en heb je overal schaduw. 

Krijg jij ook al helemaal zin in de warme zomerdagen? Nieuwsgierig naar meer van Solero? Neem dan eens een kijkje op de site.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

De natuur in je badkamer met houtlook tegels en planten

Er gaat geen dag voorbij dat je er niet komt: de badkamer....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *