De mooiste verandas!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Eindelijk is het lekkere weer aangebroken! Kan jij daar ook zo van genieten? Ik in ieder geval wel. Het liefste zit ik heel lang buiten en vooral in de zomeravonden kan ik enorm genieten van een drankje buiten. Gezellig met vrienden en familie of even lekker alleen. Een plek waar je kunt zitten is daarom essentieel. In deze blog lees je alles over de fijnste en mooiste verandas voor in jouw tuin. Enjoy!

First of all

Allereerst is het heel belangrijk om goed te kijken naar de vorm en de indeling van jouw tuin. Hoe staat het er nu bij? Wat zou je willen veranderen en waar is er plek voor de veranda? Maak een soort plan voor jouw tuin en zorg dat je genoeg inspiratie hebt opgezocht voordat je gaat beginnen. Het is namelijk van belang om eerst een plan te hebben voordat je los gaat (ik kan mij voorstellen dat je snel wil beginnen, haha). Er zijn ook veel verschillende soorten verandas. Kijk daarom goed naar welke kleur jij het liefste wil en naar de grootte ervan. Zorg dat het niet te groot is voor je tuin, maar dat het mooi in verhouding is. Ook qua kleur is het goed om te kijken naar wat jij nu in je tuin hebt.

Ga voor comfort!

Wanneer je hebt besloten voor welke veranda je wil gaan is het tijd om het gezellig aan te kleden. Denk hierbij aan een heerlijke loungeset voor eronder en mooie stoelen bijvoorbeeld. Iets dat echt niet vergeten mag worden zijn lekkere dekens voor in de avond wanneer het wat afkoelt én natuurlijk een terrasverwarming. Hiermee zorg je ervoor dat het altijd heerlijk behaaglijk is ook al zit je nog tot laat buiten. Terrasverwarming kopen? Kijk dan hier ook weer naar een kleur die past in jouw tuin. Heb jij veel zwarte meubels? Kies dan voor een zwarte terrasverwarming. Heb jij juist veel zilveren details? Kies dan voor een zilveren terrasverwarming. Op die manier matcht het mooi met de rest.

Heater Carbon 2000

Uiteraard hebben wij al even onderzoek voor jullie gedaan! Dit scheelt weer uren op internet zoeken, haha. Een hele fijne heater voor je veranda is de Carbon 2000. Deze is lekker compact en kun je gemakkelijk ophangen. Je kan deze zowel ophangen als aan het plafond monteren. Door de IP65 beschermingsklasse is deze perfect geschikt voor buiten!

Wij zijn helemaal enthousiast over de verandas en de fijne terrasverwarming! Jullie ook? Geniet lekker van het goede weer. Liefs. 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een frisse uitstraling voor jouw woning!

Het is erg leuk om veel bezig te zijn met de binnenkant...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *