De mooiste, unieke spiegels

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een ding wat niet mag ontbreken in jouw interieur zijn spiegels! In elke ruimte van het huis is er eigenlijk wel plaats voor een mooie spiegel. Denk aan de hal, woonkamer, slaapkamer, badkamer en ga zo maar door. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de stijl die jij hebt in huis. Zorg dat de spiegels hier helemaal op aansluiten. In deze nieuwe FAVORITE ITEMS gaan wij alles vertellen en laten zien over prachtige spiegels voor in huis. Benieuwd? Lees dan snel mee!

Het juiste adres

Wanneer je hebt besloten dat je nieuwe spiegels in huis wil hebben kan de zoektocht beginnen, want eerlijk is eerlijk… wanneer je echt unieke items wil hebben, moet je even goed op zoek gaan. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan ;-). Wij, als interieur gekkies, weten namelijk precies waar jij de mooiste items voor in huis vandaan moet halen. Voor mooie, unieke spiegels is dat bij Usi Maison. Dit leuke merk heeft een breed aanbod aan spiegels, maar ook hebben ze verlichting, meubels accessoires en meer. Ideaal om dus ook even te spieken voor meer, haha!

Barok spiegel da Vinci – Zilver

Een spiegel die er voor mij direct uitsprong was de Barok spiegel in het zilver. Het staat namelijk prachtig in welk interieur dan ook. Daarnaast is het een mooie, sierlijke spiegel die direct je aandacht trekt wanneer je ergens binnenkomt. Tip: zet de spiegel tegen een zwarte wand aan. Hierdoor springt het er echt uit. Kijk ook goed naar de ruimte die jij hebt. Je wil niet dat de spiegel de hele kamer in beslag neemt, maar daarnaast zorgt het ook weer een ruimtelijker effect. Kies daarom de juiste afmeting. 

Deze prachtige spiegel staat in het mooie interieur van Wendy (@wendy_studiozinnig). 

 

De details van de spiegel vind ik erg mooi. De barok stijl komt van vroeger en het is een stijl met veel ornamenten en versieringen. Daarom zitten er mooie details op de spiegel die echt uniek zijn. Meestal herhalen patronen zich op de spiegels. Het is zeker een aanvulling in je interieur zo’n prachtig item!

 

Welke past in jouw interieur?

De spiegel is niet alleen in het zilver te verkrijgen, maar ook nog eens in het zwart, wit en antiek goud. Welke kleuren heb jij het meeste in huis? Wanneer je een vrij wit interieur hebt is antiek goud een mooie tegenhanger. Het springt er helemaal uit en de spiegel komt mooi tot zijn recht. Daarnaast staat antiek goud ook prachtig in een zwart interieur. Op die manier creëer je een luxe sfeer. Ben jij gek op het hotel gevoel? Zet dan de spiegel in de slaapkamer! Wanneer je juist een donker interieur hebt zou ik kiezen voor een witte spiegel. Het is gaaf om de spiegel echt als eyecatcher te hebben in je huis. En… last but not least: de zwarte spiegel komt het beste tot zijn recht in een interieur met veel houten elementen. Extra leuk: plaats een kleinere variant boven een mooie houten salontafel. Op die manier matcht het mooi met elkaar.

Extra info!

Het fijne aan Usi Maison is dat de spiegels door hun eigen bezorgdienst GRATIS worden geleverd in Nederland en België. Daarnaast hoef je niet langer dan 1 tot maximaal 2 weken te wachten op jouw exemplaar. Wil jij nog meer inspiratie op doen? bekijk dan even de Instagram of de website en check wat voor prachtige spiegels en producten er nog meer zijn. Enjoy shopping. 

Hoe ga jij zo’n prachtige spiegel in jouw huis combineren? Laat het ons weten in de reacties. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Jouw huis klaar voor de herfst maken!

Lieve lezers! We zitten in het begin van de herfst, ook betekent...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *