De mooiste textiel voor je tuinkussens

Inspiratie tijd: 3 minuten

Nu de zomer steeds dichterbij komt, ben je misschien al aan het voorbereiden met het klaarmaken van jouw summer-ready tuin of balkon. Denk hierbij aan een mooie tuinset voor buiten met goede kussens, onkruid weghalen en wat nieuwe planten erin. Eén van de dingen die ik minder vind aan buiten zitten, is om iedere avond de kussens naar binnen te halen. Gelukkig heb ik daar een mooie oplossing voor gevonden! Ik deel het graag met je, lees je mee?

De beste buitenstof 

Eerder hebben we je verteld over Onlinemaatkussens.nl en over hoe fijn de kussens zijn voor iedere hoek binnen en buiten je huis. Je kan de kussens voor allerlei doeleinden gebruiken en dus ook buiten in je tuin of op je balkon. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben in de zomer meer buiten te vinden dan binnen! ;-). Daarom is het fijn als je goede kussens hebt, die er ook nog eens mooi uitzien. Op vakantie gaan is ook niet meer vanzelfsprekend in deze tijd, dus daarom wil je het liefst dat vakantiegevoel creëren in je eigen omgeving! De naam zegt het al “maatkussens”, je kan de kussens laten samenstellen hoe jij ze nodig hebt. Misschien heb je wel een prachtige tuinset gescoord, maar nog net niet de juiste maat kussens gevonden. 

 

Of misschien wil je buiten graag wat sierkussens, maar wordt je er gek van om steeds weer die kussens naar binnen te halen en weer iedere dag opnieuw naar buiten te brengen. No worries, je kan de buitenkussens het hele jaar door buiten laten liggen. Nu zou je denken “dat is toch zonde? Zo worden ze toch nat en vies?” Niet dus! Met de buitenstof Subrella zal dit niet gebeuren, omdat deze water en vuilafstotend zijn (mits de kussens zijn voorzien van Calipore vulling). Mocht je het toch fijn vinden om de kussens een wasbeurt te geven, dan kan dat ook. De stof kun je heet wassen en ook strijken. Al meer dan 50 jaar is Subrella de nummer één technische textiel, helemaal super dus! 

Ervaar zelf hoe fijn het is

De buitenstof is gemaakt van acryl en is ook erg huidvriendelijk. Dit is ook fijn voor jouw kids, omdat kinderen vaak nog een gevoelige huid hebben. Maar ook voor volwassenen met een gevoelige huid is dat fijn! Sunbrella is één van de merken voor buitenstoffen die Onlinemaatkussens aanbiedt en een zeer goede optie voor jouw tuinkussens. Sunbrella biedt meer kwaliteit, meer kleur en meer stijl aan. De kussens hebben een luxe uitstraling en er is een breed assortiment aan kleuren. De stof kan zoals ik eerder al noemde gewassen worden op een warmere temperatuur en je kan het achteraf ook strijken. Zo heb je weer frisse kussens voor in de tuin! 

De juiste match

Niet alleen in je interieur let je op style en kleuren, maar ook in jouw tuin of op je balkon wil je dat het uitstraling heeft. Daarom is het fijn dat je zelf de kleur kan uitzoeken voor de kussens. Je maakt er een mooi geheel van door dezelfde kleuren herhaaldelijk terug te laten komen in de tuin. Je kunt bijvoorbeeld gericht kiezen voor welke kleuren je gaat. In de zomer is het ook heerlijk om in je tuin te kunnen liggen en lekker te zonnen. Doordat de kussens waterafstotend zijn kan je ook even de sproeier op jezelf richten of met een plantenspuit sprayen om af te koelen! Zo wordt je ook nog sneller bruin, terwijl je wegdroomt op de kussens van Onlinemaatkussens! 

Benieuwd naar meer? Neem dan gerust een kijkje op de website en bestel jouw staaltjes om de juiste match te vinden!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een intercomsysteem voor je voordeur

In de afgelopen jaren is er een sterke groei geweest in de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *