De mooiste tafelonderstellen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een tafel in huis is echt een eyecatcher, omdat het vaak ‘prominent’ in de ruimte staat. Je zorgt er daarom ook voor dat de tafel helemaal naar jouw wens is. Ben jij gek op een industriële uitstraling? Of ga jij liever voor de landelijke sfeer? Het kan allemaal! In deze blog vertel ik je wat de mooiste tafelonderstellen zijn… want: It’s all about the details! 

Kleine verandering, grote impact

Het leuke van tafelonderstellen vind ik dat het gelijk een andere look geeft. Een onderstel doet namelijk veel met de sfeer in huis. Ben je uitgekeken op jouw tafel? Ideaal: kies voor andere tafelpoten en je hebt een hele nieuwe tafel. Om een grotere verandering in je huis door te voeren, kun je ook de onderstellen van meerdere tafels in huis aanpassen. Denk dus niet alleen aan de eettafel, maar ook de salontafel bijvoorbeeld! Zo creëer je eenheid in de kamer. 

De kleur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw onderstel is het belangrijk om te kijken naar je huidige stijl. Heb jij bijvoorbeeld een houten tafelblad en ben jij gek op een stoere uitstraling? Ga dan voor een zwart onderstel. Dit zorgt ervoor dat het een robuuste look geeft. Hout en zwart is namelijk een hele bekende combinatie voor de stoere stijl (industrieel bijvoorbeeld). 

Heb jij een moderne/rustige inrichting? Kies dan voor een prachtig wit onderstel. Dit matcht goed met de andere kleuren in huis. 

Vormen

Er zijn veel verschillende soorten vormen van tafelonderstellen. Denk hierbij aan een rechte poten, maar ook diverse vormen. Onlangs kwam ik terecht bij Meubelpootjes. Na even speuren op de site kwam ik zo veel verschillende opties tegen die ik daarom graag even met je deel:

Stalen u-poot

Bij Meubelpootjes kwam ik dit prachtige onderstel tegen. Het oogt erg ruimtelijk door het rechthoekige onderstel. De stalen u-poot zie je ook vaak bij andere meubels in huis, zoals een bank, kast of dressoir bijvoorbeeld. Laat het dus matchen met jouw tafel!

Stalen X tafelpoot

De tafel trend! Tegenwoordig zien we de X tafelpoot erg veel voorbij komen en dat is niet voor niets. Wat staat het mooi en uniek. Het geeft gelijk een stoere uitstraling en als je het helemaal wil afmaken kun je er ook voor kiezen om meerdere zwarte elementen toe te voegen in huis en op de tafel. Kies ook voor stoelen met een zwart onderstel. Op die manier is het een mooie set bij elkaar!

Creëer jouw wens

Het is mogelijk om helemaal jouw eigen tafel samen te stellen. Kies een tafelblad uit en zoek hier een mooi onderstel bij uit. Op die manier maak je een hele unieke tafel die precies past in jouw huis. Wil je jouw bestaande tafel opleuken? Ook dat is mogelijk! Kies dan een onderstel uit dat past bij je huidige tafelblad. Er zijn daarom genoeg mogelijkheden ;-).

Give away!

Extra leuk: wij mogen een mooie set van Meubelpootjes weggeven! Check dus snel de site en bekijk welk onderstel jij graag zou willen hebben. Hoe doe je mee?

  • Volg en like het bericht van Furnlovers en Meubelpootjes op Facebook;
  • Volg en like het bericht van Furnlovers en Meubelpootjes op Instagram;
  • Tag twee vrienden onder de winactie;
  • Extra winkans = delen in je story (tag ons beide!).

De winnaar wordt 30 mei bekend gemaakt. Heel veel succes!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Gaaf behang voor in de kinderkamer

Met onze verhuizing is het tijd om de kinderkamer te veranderen. In...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *