De mooiste tafellampen voor in jouw interieur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Goede verlichting is erg belangrijk in huis. Het geeft niet alleen licht, maar brengt ook meer sfeer in huis. Vooral als je in de avond even rustig aan tafel wil lezen wil je de perfecte verlichting hebben. In deze blog lees je daarom welke tafellampen het mooiste zijn voor in jouw interieur. Laten we beginnen!

Scandinavische lamp

Bij Paulmann Licht kwam ik een aantal mooie lampen tegen en ik ga je daarom alles vertellen over mijn favoriete tafellampen. Om te beginnen wil ik je de Scandinavische lamp laten zien. Deze is mooi smal, waardoor er genoeg plek overblijft voor andere items op tafel, maar met de lamp creëer je wel genoeg licht. De lamp is gemaakt van beton, wat je interieur een stoer randje geeft. Wauw, ik weet zeker dat dit echt een blikvanger is in huis. 

 

Urban Jungle

De beton look vind ik persoonlijk erg mooi en stoer, maar ook deze prachtige lamp spreekt mij heel erg aan. Door de kurk creëer een natuurlijke uitstraling wat ik erg mooi vindt. Je kunt het in elk interieur plaatsen. Deze lamp komt in elke stijl goed tot zijn recht en dat is tof. Om het helemaal af te maken kun je op je bureau/tafel meerdere natuurlijke elementen gebruiken zoals, hout en stof.

 

Unieke lamp

Ik vind het stiekem erg leuk om items in huis te hebben die niet veel mensen hebben. Deze lamp is echt een uniek en is een design wat je niet vaak ziet. Dat staat toch super leuk op een tafel in combinatie met andere gouden accessoires? Kies bijvoorbeeld voor bestek met een gouden detail of een paar beeldjes met goud erin verwerkt? Deze lamp kun je niet alleen op je tafel plaatsen, maar ook staat dit leuk om op je nachtkastje te zetten. Op die manier kun je afwisselen. 

 

Ook kun je kiezen voor een mooie gouden lichtbron! Wat staat het prachtig.

 


Welke lamp is jouw favoriet? Wil je meer inspiratie zien? Neem dan een kijkje op de site van Paulmann Licht. Enjoy!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een pelletkachel: dé investering voor in de winter 

Zie je het al voor je? Na een lange wandeling in koude...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *