De mooiste meubels voor in je tuin

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yay, het is officieel lente! Word jij ook zo vrolijk van het lekkere weer? Zelf ben ik echt een buitenmens en zit ik het liefst altijd in de tuin te genieten van het weer, een drankje te drinken en een goed boek te lezen. Het weer wordt steeds beter en vandaar dat ik mijn tuin weer helemaal wil aanpakken. Bij MisterDesign kwam ik een heel tof merk tegen die allemaal mooie tuinmeubelen hebben. Ik vertel je hier graag meer over!

DEDON

Zelf hou ik ervan om een combinatie van groen en stenen te hebben in mijn tuin. Ik vind het heerlijk als er veel planten en bloemen staan om zo een botanisch gevoel te creëren. Daarnaast wil ik ook een lekker plekje waar je met vrienden en familie kan zitten. Vandaar dat ik op zoek ging naar mooie meubels voor in de tuin. Ik kwam bij MisterDesign een tof merk tegen, namelijk: DEDON. Deze mooie meubels zijn gemaakt voor elke weersomstandigheid en dat vind ik ideaal! DEDON staat voor ‘outdoor luxe’ en dat zie je ook zeker aan de meubels.

Maak je tuin compleet

Eens in de zoveel jaar pak ik mijn tuin helemaal aan en daar heb ik altijd erg veel zin in. Met nieuwe meubels zorg je voor weer een andere look en daar ben ik dus vaak naar op zoek… iets nieuws! Om te beginnen vind ik een bank erg belangrijk in de tuin. Dit is echt iets wat niet mag ontbreken. De DEDON TIBBO 2-zits Bank kwam ik tegen en dit was gelijk iets voor mij. Dit leuke bankje is gemaakt van teak en is ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby . Door de olieachtige aard van de teak voelt het hout zacht aan. Ik zie mezelf al helemaal zitten op de DEDON TIBBO!

DEDON TIBBO EETTAFEL

Een super leuke tafel voor bij de bank vind ik de DEDON TIBBO Eettafel . Persoonlijk hou ik veel van hout, maar omdat dat vaak niet goed buiten kan blijven heb ik eerder altijd gekozen voor ijzeren of plastic meubels. Ik vind het dus super dat deze meubels speciaal gemaakt zijn voor buiten.

DEDON SWINGREST LOUNGER

Last but not least: deze prachtige hangstoel! Wauw, hier ben ik echt verliefd op. Heerlijk om hier dagen in te relaxen. Wat vind jij?

Ben jij ook al bezig om je tuin een nieuwe, frisse look te geven? Hopelijk heeft deze blog je meer inspiratie gegeven! Liefs, Larissa.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een grote ruimte gezellig maken? Probeer een roomdivider

Hoe zorg je er nou voor dat een grote ruimte gezellig wordt?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *