De mooiste inspiratie van Vitra

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat alle interieurliefhebbers wel bekend zijn met het merk Vitra. Dit prachtige merk produceert sinds de jaren vijftig al stoelen, tafels, woonaccessoires en lampen. Prachtige, unieke ontwerpen die je uitstekend combineert met diverse interieurstijlen. In deze blog wil ik jullie meer vertellen over de mooiste producten van Vitra. Althans, ik laat jullie een aantal van mijn favorieten zien. Ook ben ik benieuwd naar jullie favorieten! Laat je het me weten onderaan de blog? Tijd voor inspiratie! 

Vitra

Eerst wil ik jullie toch nog wat meer vertellen over Vitra. Zelf mochten we vorig jaar naar het Vitrahaus. Dat was echt super gaaf. Zoveel inspiratie! En wat een prachtige gebouwen staan daar op het terrein. De producten van Vitra zijn ontworpen door bekende designers zoals Charles en Ray Eames, Verner Panton, Jean Prouvé, Hella Jongerius en vele anderen. Het zijn meubels van een uitstekende kwaliteit en er is altijd oog voor duurzaamheid en vernieuwing. Misschien kennen jullie het merk vanwege de bekende Eames Loungechair. Hierdoor is het merk namelijk nog bekender geworden.

#1 Vitra Eames Fiberglass Chair

Wat een prachtige stoel! Deze stoel, de Vitra Eames Fiberglass Chair, is ontworpen Charles & Ray Eames. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wat ik ook erg leuk vind is dat je deze kleuren goed met elkaar kunt combineren. Dit geeft een mooie uitstraling aan je interieur!

#2 Eames House Bird

Deze mooie houten vogel zien jullie vast ook wel vaker terugkomen op Instagram. Het is een favoriet van velen, ook van mij! Een mooi accessoire met een tijdloos design. Je kunt kiezen voor de zwarte versie, maar ik vind de houten (walnoot) versie ook erg mooi!

#3 Hal Stool Barkruk

Ben je op zoek naar een mooie barkruk? Dan vind ik deze barkruk zéker een aanrader. De Hal Stool Barkruk is ontworpen door James Morrison. De barkruk is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, ijsgrijs, klimop, oranje, baksteen, warm grey, chocolade en basic dark. Deze kleuren gelden voor de zitting. Het onderstel is verchroomd.

Nog veel meer producten van Vitra!

Uiteraard zijn er nog veel en veel meer mooie producten van Vitra. Eigenlijk kan deze blog nog wel eventjes doorgaan. 😉 Zo hebben ze ook prachtige design hanglampen, mooie accessoires, leuke (bureau)stoelen en banken. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan eens een kijkje bij MisterDesign. Ik heb daar al mijn favorieten gespot!

Wat zijn jouw favoriete producten van Vitra? Let me know! 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Baby nieuws!

Hoi allemaal! Leuk dat je de tijd neemt om deze blog te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *