De mooiste handgemaakte keukentjes

Inspiratie tijd: 3 minuten

Spelen is erg belangrijk voor kinderen. Je wil dat de kids plezier hebben en dat ze ook met leuk en goed speelgoed aan de gang gaan. Het is daarom fijn om een aantal goede (en mooie) producten te hebben waarmee je kinderen kunnen spelen. Zo vertellen we in deze FAVORITE ITEMS alles over de prachtige zelfgemaakte keukentjes van Toys Restyled. Lees je mee?

Toys Restyled

Via Instagram kwamen wij Toys Restyled tegen en het trok gelijk onze aandacht. De foto’s die erop staan zijn zo leuk en inspirerend dat wij dachten: dit willen we met jullie delen! De eigenaresse, Sylvana, heeft twee dochters: Lynn en Maud. Toen zij voor de verjaardag van Maud een keer een keukentje had opgeknapt ontstonden er nog meer ideeën. Het leuke is dat op die manier elk keukentje in een ander interieur past. Het is helemaal aan te passen op iedere stijl. Toen Sylvana meer vragen kreeg over de keukentjes heeft ze besloten zich hier volledig op te richten en dat was een goede keuze! Erg tof dat het is uitgegroeid tot een mooi bedrijf! 

De mooiste speelhoek

Vaak is kinderspeelgoed alleen maar een doorn in het oog en wil je na het spelen zo snel mogelijk alles in bakken stoppen en opruimen… herkenbaar? Haha! Maar met de mooie custom made keukentjes van Toys Restyled maak je er juist een mooie plek van in je interieur. Op die manier staat het leuk en heeft je kind ook echt een eigen speelplek in de kamer. Ik deel hieronder graag een aantal keukentjes met je.

Dit mega leuke keukentje past perfect in deze kamer. Het blend mooi met de rest van de items, zoals de gouden details die je ziet. Hier is over nagedacht en het goud komt terug bij de handvaten en in de kraan van het keukentje. 

Dit prachtige exemplaar staat te shinen in de woonkamer! Je hebt bijna niet door dat het kinderspeelgoed is, omdat het zo mooi staat in de ruimte. Het goud komt zelfs terug in de poten van het keukentje! 

Zoals je ziet kunnen de kids lekker aan de gang met het kokkerellen in hun eigen keuken. Vaak imiteren kinderen het gedrag van de ouders, dus wanneer er gekookt wordt, willen de kinderen dit ook zelf doen. Dus op deze manier kunnen ze lekker hun eigen gang gaan (zonder dat de echte keuken eraan gaat ;-)). 

Ook in de slaapkamer komen de keukentjes goed tot zijn recht. De slaapkamer is namelijk de plek waar je kind zich helemaal comfortabel in hoort te voelen. Maak hier dus een leuke, fijne plek van. Ideaal: in het keukentje kun je ook weer speelgoed opbergen. Op die manier heeft het een vaste plek en komt er geen rommel.

En… wat is er nou leuker dan kinderen zó blij te zien ;-). Plezier is toch wel heel belangrijk bij kids en dat is precies wat Toys Restyled wil bereiken met de prachtige keukentjes. Kinderen blij, ouders blij. Win win situatie!

Keukentje samenstellen?

Jouw eigen exemplaar is helemaal uniek en dat maakt het zo bijzonder. Kies er bijvoorbeeld voor om de naam van jouw kindje erop te zetten! Op de site van Toys Restyled kun je alle stappen doorlopen en kiezen wat voor materialen en kleuren jij wil hebben. Het is heel eenvoudig, want daarna mail je naar toysrestyled@gmail.com en dan gaan zij aan de slag om er iets moois van te maken.

Meer inspiratie zie je op de Instagram! Heel veel succes met het samenstellen van jouw keukentje. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

De voordelen van kunststof kozijnen 

Ben je je aan het oriënteren naar nieuwe kozijnen? Misschien ben je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *