De mooiste eettafels

Inspiratie tijd: 3 minuten

De eettafel, hoe belangrijk is dit meubelstuk in een huis? Je gebruikt de eettafel niet alleen om aan te eten, maar ook om gezellig met vrienden of familie aan te zitten. Of wat dacht je van een avondje gezellig borrelen met vrienden, een spelletje spelen.. en ga zo maar door! Maar welke tafel zijn tegenwoordig nou helemaal hot?

Trends op het gebied van eettafels

Hout komt weer helemaal terug in je interieur! Je mag verschillende soorten hout met elkaar combineren. Komt dit even mooi uit, want door hout te gebruiken in je interieur creëer je veel meer sfeer in je huis.

Naast hout wordt het op het gebied van kleuren ook net even iets anders. Het wordt allemaal net iets gewaagder qua kleuren en combinaties, bijvoorbeeld blauw, groen, lavendel en zeegroen. Naast het bruine van het hout en goud wat nu helemaal in is, is wit ook weer helemaal terug. Nu hoor ik je denken, wie kiest er nou een tafel in een felle kleur? Neem een houten of witte tafel als basis en gebruik de felle kleuren om je tafel op te dekken. Zo neem je gelijk alle trends bij elkaar mee. 😉

Industriële stijl 

Hoe mooi is deze eettafel! Zoals je ziet, erg mooi in een industrieel interieur door zijn mat zwarte poten. Op de foto zie je dat het erg leuk is om een kleed onder de eettafel neer te zetten. In mijn ogen creëer je meer sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een koeienvel net zoals op de foto.

Landelijke stijl

Deze eettafel past goed bij de landelijke stijl. Op onderstaande foto zie je dat het hout van het tafelblad terugkomt in de andere accessoires en houten meubels in het huis. 

Moderne stijl

Een eettafel zoals deze is weer heel anders dan de tafels die ik hierboven heb laten zien. Deze tafel heeft een modern karakteer en dit komt voornamelijk door de strakke vorm en de witte kleur. Mocht je echt van een modern interieur houden, gebruik dan felle kleuren en zorg voor een mooi geheel. 

Goossens wonen & slapen

De eettafels die je hierboven ziet heb ik gespot bij Goossens wonen & slapen. Naast eettafels verkopen zij allerlei meubels en accessoires voor in huis. Je kunt ook terecht voor inspiratie en advies voor in jouw huis! Neem gerust een kijkje op de website van Goossens wonen & slapen door hier te klikken!

Ik weet al welke ik in mijn woonkamer wil hebben staan! Welke kies jij? Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inpakken en weggeven

Het is weer kadootjes tijd. Hoe leuk is dat? De leukste tijd...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *