De mooiste design tuinmeubels

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is heerlijk om met dit weer in de tuin te zitten en te genieten van de zon met een koud drankje! Maar… na de winter ziet de tuin er niet meer zo netjes uit. Het is dus tijd om je tuin een opknapbeurt te geven en het weer helemaal leuk te maken! In deze blog vertel ik je meer over het stylen van je tuin. Ben jij er klaar voor om je tuin helemaal onder handen te nemen?

Vakantiegevoel

Niets is leuker dan een tuin met een vakantiesfeer, toch? Of je nou een grote of kleine tuin hebt: je wilt er een gezellige plek van maken. Om echt de vakantiesfeer extra op te laten vallen, raad ik aan om een open uitstraling te behouden. Op deze manier heb je genoeg plek om bijvoorbeeld je planten en accessoires neer te zetten. Alles wat bijdraagt aan het vakantiegevoel! Deze onderstaande tafel vind ik een goed voorbeeld. Kies voor een van de vele witte design tuinsets van MisterDesign en maak het plaatje helemaal compleet. Het speelse patroontje van de stoelen geeft een extra touch aan het geheel.

Ronde vormen

Ik zie mezelf al helemaal zitten: gezellig met vrienden en familie barbecueën… Drankje erbij en genieten maar! Je moet natuurlijk wel genoeg plek hebben. Mijn tip hiervoor is om te kijken naar design tuintafels met een ronde vorm. Zo kun je goed met elkaar communiceren, doordat je in een rondje zit. Plaats er leuke accessoires op en kussentjes in de kleur die jij wilt.

Wat vind je bijvoorbeeld van deze onderstaande tafel? Prachtig, toch?! Deze tafel is ontworpen door Dirk Wynants. Bij het ontwerpen van deze tafel is rekening gehouden met een makkelijke instap. De tafel heeft een robuust frame, een mooi houten blad en het zwarte rondje in het midden is een draaibaar plateau.  

Botanische tuin

Een van de trends van 2018 is de botanische stijl. Deze trend kun je ook zeker toepassen in je tuin. Wil jij je tuin het liefst fris laten ogen én hou je van de botanische trend? Ga dan voor design tuinmeubels in een groene kleur. Zo past je tuinset helemaal bij de groene kleur van de planten. Love it! 

Kleine tuin of balkon?

Heb jij een kleinere tuin of een balkon? En daardoor weinig ruimte voor grote meubels? Ik snap dat je wel een relaxplek wilt! Kies dan voor een kleinere set. Dan is het leuk als je een set, zoals hieronder, plaatst op je balkon (of in je tuin). Hierdoor heb je genoeg ruimte om borden, drinkglazen en/of een leuk accessoire kwijt te kunnen op tafel, maar het neemt verder niet te veel ruimte in beslag. Het staat ook nog eens super knus! Maak het helemaal af en kies voor je favoriete design tuinstoelen. . En… Tadaaa! Jouw balkon is helemaal summerproof.

Welke van deze design tuinmeubelen is jouw favoriet? Ik vind de ronde tafel heel mooi! Liefs, Larissa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MisterDesign. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Een verzekering die bij jou past

Het is altijd weer een lastig ding. Een zorgverzekering kiezen die bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *