De mooiste design meubels van Odesi

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs kwam ik een inspirerend merk tegen, namelijk Odesi. Ken jij dit merk al? Alle meubels worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en ze streven er altijd naar om unieke meubels te creëren die écht anders zijn dan dat wat er al bestaat. Ik vertel je graag meer over dit prachtige merk en ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Odesi Dutch Design Online
Odesi is een Nederlands merk en heeft ook een webshop. Ideaal: zo kan je direct een bestelling plaatsen vanuit je eigen huis! Sinds vorig jaar zijn de design meubels van Odesi ook verkrijgbaar bij winkels, onder andere in Zutphen, Den Haag, Heinkenszand en Eindhoven. Dus mocht je een meubel liever eerst willen zien, dan kan je gewoon langskomen bij één van de winkels.

Bij Odesi kan je rekenen op een hoge kwaliteit en échte materialen. “Echte materialen?” denk je misschien. Odesi besteedt extra aandacht aan materialen, afwerking en de constructie. Dus hout is écht hout, metaal is écht metaal.Alle meubels zijn zeer degelijk gemaakt en van hoge kwaliteit, waardoor je er lang plezier van hebt. Dus inderdaad: echte materialen!

Eettafels
In het assortiment van Odesi vind je erg veel meubels: tafels, salontafels, bijzettafels, stoelen, lampen, kasten en veel meer. Maar ook de mooiste en meest unieke eettafels! In deze blog wil ik een aantal eettafels uitlichten. Ik ben benieuwd welke design eettafel jouw favoriet is!

Ovale eettafel “Belly”
Een ovale eettafel: wat vind jij? Ik vind het een prachtige vorm en het is ook een keer wat anders. De tafelpoten ondersteunen het midden van de eettafel, waardoor een mooie look ontstaat.

ovale-eettafel-belly-driekwart-pebble-deco

Eiken tafel “Spring”
Wat ik vooral erg mooi vind aan deze tafel zijn de tafelpoten. Deze lopen namelijk naar schuin buiten! Daarnaast is deze tafel ook echt ideaal als je veel mensen kwijt wilt aan een tafel. Als je echter liever een kleinere tafel wilt is dat ook geen probleem; deze tafel is namelijk te verkrijgen in verschillende afmetingen!

spring-eiken-designtafel-odesi

Eettafel “Maas”
De “Maas” is een tafel met een opvallend onderstel, dat is direct te zien op onderstaande foto. Je kan kiezen voor een lichte of een donkere variant. Welke is jouw favoriet?

maas-naturel-easy

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan eens de website van Odesi! Er is namelijk echt van alles te vinden!

belly-ronde-tafel-pearl

 

branch-tafel-naturel240-detail

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Jouw interieur nóg persoonlijker en unieker maken

Ik vind het altijd leuk als ik bij iemand binnenkom en ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *