De mooiste decoratie voor aan je muur

Inspiratie tijd: 4 minuten

Een gezellig huis is super fijn. Dit is de plek waar jij helemaal lekker kunt ontspannen en waar jij tot rust komt. Het is daarom enorm belangrijk dat deze plek sfeervol en gezellig is. Wanneer de basis staat en je mist nog iets is het goed om naar de muren in huis te kijken! Missen deze wat kleur en gezelligheid? Voeg dat dan toe. In deze blog lees je alles over de mooiste decoratie voor aan je muur.

HIP ORGNL

Altijd ben ik wel op zoek naar nieuwe, unieke items voor in huis. Ik vind het superleuk om iets te hebben dat niet veel mensen hebben. Zo kwam ik de wandcirkels en wanddecoratie van het merk  HIP ORGNL tegen en zij hebben prachtige unieke items! Ik deel daarom graag mijn favorieten met je. Laten we snel beginnen ;-).

Animals collectie

De HIP ORGNL Animals collectie staat goed in vrijwel elk interieur. De mooiste dieren staan op een luxe materiaal, namelijk dibond. Het voegt gelijk iets toe aan je interieur en daarnaast is het echt een blikvanger in huis. Ik vind dat het schilderij het beste tot zijn recht op een lichte/rustige muur. Zo springt het er helemaal uit. Extra leuk: Combineer meerdere dieren afbeeldingen/accessoires in huis, zoals beeldjes die je op een kast zet. Op die manier past het bij het schilderij. Kijk ook goed naar de ruimte die jij hebt. Zorg niet dat het schilderij de hele muur in beslag neemt, maar juist dat het goed in verhouding is met elkaar. Het staat ook leuk om meerdere dieren en vormen met elkaar te combineren. Op die manier oogt het lekker speels!

Naturals

De prachtige nieuwe HIP ORGNL Naturals collectie is tijdloos en brengt echt de sfeer van de natuur in huis. De wandcirkels hebben elk een uniek detail. Denk hierbij aan mineralen, edelstenen, houtnerven, zeeschelpen en meer. Combineer de wandcirkels met rustige kleuren in huis. Denk aan pasteltinten, zoals parelmoer, lichtroze, lila etc. Op die manier blend het mooi in elkaar over. Ik ben helemaal fan van deze collectie, en jullie? 

Masters

Ben jij gek op oude Hollandse meesters en internationale meesterwerken? Dan hoort dit in jouw interieur! Haal nu de kunst in huis op een originele manier: in een ronde vorm. Dit staat heel gaaf en daarnaast heeft elke wanddecoratie een subtiele grafische bewerking. Hierdoor komt het beeld nog beter op het materiaal te staan. Deze wandcirkels met oude meesters zijn ook mooi in een hal. Wanneer je binnenkomt in een woning krijg je gelijk een goede entree met deze prachtige wanddecoratie. Hang verschillende soorten en maten op voor een mooi effect. Wil je een rustigere look? Kies dan voor één grote.


Mix en match verschillende wandcirkels

Uit de HIP ORGNL Masters collectie heb je keuze uit talloze prachtige bloemschilderijen (zie hierboven). Hiermee kun je echt een statement maken in je huis, heel gaaf! Wat ik zo leuk vind is dat je echt je eigen combinatie kunt maken met de wandcirkels van HIP ORGNL. Bekijk de verschillende collecties en stel jouw eigen favorieten samen. 

Meer inspiratie?

  We want more! Ben jij ook zo enthousiast over de wanddecoratie van HIP ORGNL? Mijn favoriet is toch wel de mooie Naturals collectie. En die van jullie? Ga eens rustig kijken op de social kanalen en doe inspiratie op. Op de Pinterest, Instagram en Facebook staat genoeg informatie en foto’s. Wat ik zelf heel fijn vind, is om te zien hoe anderen de wanddecoratie hebben gecombineerd. Hier kun je weer wat dingen van leren en ideeën opdoen. Enjoy!

Vergeet ook niet even een kijkje op de officiële website van het merk, Hipaanjemuur.nl te nemen ;-). Heel veel succes met het gezellig maken van jouw muren in huis. Vragen? Stel ze gerust in de reacties. Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een goede omgeving voor jouw slapende baby

Als kersverse ouder van een baby zul je het er vast mee...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *