De mooiste badkamermeubel trends voor 2020!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een momentje voor jezelf is erg fijn en vooral in de badkamer kun je even helemaal tot rust komen. Comfort is daarom essentieel! Je leest in deze blog wat de badkamermeubel trends zijn van 2020 en ook lees je goed wat bij jouw interieurstijl past! 

Landelijk

Bij een landelijke stijl moet je gelijk denken aan veel hout, natuurlijke elementen en veel basiskleuren. Ben jij helemaal gek op deze stijl en heb jij dit ook allemaal in huis? Zorg dan dat jouw badkamer helemaal matcht met de rest van jouw interieur. Houten meubels staan daarom niet alleen leuk in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in de badkamer oogt het rustig. Creëer een natuurlijke look en ga voor comfort. Een belangrijke tip: zorg genoeg opbergruimte waardoor de badkamer opgeruimd eruit ziet. Zorg dat er ook spiegels in de kastjes zitten. Op die manier oogt de ruimte groter ;-). Benieuwd naar meer houten meubels? Neem een kijkje bij Otto! Zij hebben heel veel mooie houten meubels. 

Metallic 

Brons, matte zwart of goud. We zien het al steeds meer in de keuken terugkomen maar dit jaar brengen we de trend door naar de badkamer. In plaats van een saaie zilveren kraan wordt het dit jaar allemaal iets eleganter en extravaganter. Maar pas op dat je het niet te veel doet. Houd het bijvoorbeeld bij een bronzen kraan met een bijpassende wc borstel. Let it shine! 

Spiegels 

Spiegels kun je natuurlijk echt niet missen in je badkamer, het is een must! Maar kleine bescheiden spiegels kunnen in 2020 echt niet meer. Hoe groter hoe beter. De spiegels in de badkamer moeten een echte eyecatcher zijn. Heb je bijvoorbeeld een strakke badkamer? Kies dan voor ronde spiegels. Hiermee doorbreek je het en dat maakt de inrichting een stuk speelser. Want naast dat spiegels de illusie geven dat de ruimte groter lijkt, is het tegenwoordig ook een muurdecoratie. 

Mix & Match 

Mixen en matchen met badkamertegels is nog een trend die we in 2020 veel terug gaan zien. Wees vooral erg creatief en zeg maar doei tegen die saaie tegeltjes. Want je badkamer mag opvallen! Kies voor een kleurrijke exotische tegel om je badkamer wat leuker te maken. Een Portugese mozaïek tegel of handgemaakte Marokkaanse tegels geven jouw badkamer gelijk een exotische uitstraling. Wie wil dat nou niet? 

Multifunctioneel 

Iedereen in de familie wil wel wat anders onder de douche. De een wil een zachte regendouche en de ander een stortdouche. Daarom zijn multifunctionele douchekoppen niet te missen dit jaar. Kies voor een douchekop waar je verschillende standen kunt inzetten. Want we hebben allemaal een andere douche behoeften. Zo kan iedereen in de familie zijn of haar eigen stand bepalen. Everybody happy!

Welke trend past het beste bij jouw interieur? Laat het weten in de reacties! En ben jij benieuwd naar meer meubels van Otto? Neem dan even een kijkje op de site. Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Furnlovers hometours: Splitlevel @Lauwdesign

Hoi hoi allemaal! Afgelopen week zijn we bij Laura thuis geweest van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *