De leukste wanddecoratie bij June Interiors

Inspiratie tijd: 4 minuten

Begin 2016 waren we al een keer bij June Interiors en destijds hebben we een binnenkijker gemaakt van deze té leuke (kinder)winkel. Als je deze blog nog niet hebt gelezen of nog een keer wil lezen, dan vind je ‘m hier. Vorige week ging ik weer naar June Interiors om Berinda te bezoeken, dit keer ging Numai gezellig met me mee! Toen ik in de winkel kwam was ik weer verrast door alle leuke meubels, accessoires en sfeer! Ook viel mijn oog op de toffe wanddecoratie. Ik zal je er meer over vertellen!

June Interiors

Voor degene die June Interiors nog niet kennen, stel ik nog eventjes deze leuke winkel aan je voor. Bij June Interiors vind je meubels die mooi, uniek én functioneel zijn. Dus als je bijvoorbeeld een meubelstuk koopt voor de kinderkamer, is de kans groot dat je deze later ergens anders in je huis kunt gebruiken. June Interiors is gevestigd in Arnhem en het is een super leuke winkel. Misschien heb je het trouwens ook al voorbij zien komen op ons Instagram verhaal.

Wist je dat… June Interiors ook te vinden is bij onze Favourites? Check it out: https://www.furnlovers.nl/shops/juneinteriors/.

Wanddecoratie

Het aanbod voor wanddecoratie is bij June Interiors erg uiteenlopend. Je kunt aan ontzettend veel verschillende dingen denken: bijvoorbeeld hun bekende houten ijsjes, muurstickers, maar ook tof behang vind je bij June Interiors. Toen we bij Berinda op bezoek gingen heb ik foto’s gemaakt en deze deel ik graag met jullie! Op deze manier kan jij ook weer inspiratie op doen én wie weet, zelf een bezoekje brengen aan June Interiors. De winkel is gevestigd in Arnhem: Sonsbeeksingel 106, 6822 BJ Arnhem.

Muursticker

Wanneer je de winkel binnenkomt zie je al direct ontzettend veel leuke dingen. Zo zag ik deze muursticker: ‘Meisje Noor by June Interiors. Je ziet een illustratie van By June. In dezelfde serie vind je ook behang, sierkussens en een dekbedovertrek. Wat handig is, is dat de sticker een matte finishing heeft en gemakkelijk te plakken is op je muur.

1logo

Maar June Interiors heeft nog veel meer muurstickers. Denk aan veren, de tekst “boys will be boys”, bergen, de tekst “to the moon and back”, de tekst “isn’t she lovely”, sterren, vosjes en veel meer.  

27logo

30logo

Op onderstaande foto zie je een leuke combinatie!

38logo

Er is gewoon super veel keuze!

40logo

Behang

Zoals ik al vertelde, hebben ze ook behang. Het behang van het meisje op de muursticker ‘By June’ is een voorbeeld.

34logo

22logo

Of deze te leuke beren:

44logo

Posters, woonaccessoires en veel meer

Bij June Interiors vind je veel. En, dan bedoel ik ook écht veel! Dit vind ik erg fijn, omdat je zo altijd wel iets vindt dat past bij de kinderkamer. Een leuke posters, woonaccessoires en meubels vind je er ook. Hieronder zal ik nog wat foto’s met je delen:

11logo

15logo

6logo

7logo

 

31logo

En, stiekem een foto van Berinda… 😉 (Haha, toch gelukt Berinda!)

54logo

55logo

Ik hoop dat ik jullie weer toffe inspiratie heb kunnen geven! Ga jij ook een keer langs bij June Interiors? Ik zeg: doen!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Geef je interieur een make-over met stucwerk

Is jouw interieur toe aan een opfrisbeurt, maar weet je niet waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *